Gode lytteoplevelser: Få 30 dages gratis adgang til Mofibo – Sidsel & Lasse
Helt ny(renoveret) Paw sko butik i Aarhus

Gode lytteoplevelser: Få 30 dages gratis adgang til Mofibo

Reklame for Mofibo

mofibo2

mofibo3

mofibo1

mofibo

T.v.: Et udvalg af bøgerne på min “Vil læse”-liste  /  Midterst: Jeg er netop gået i gang med Leonora Christina Skovs kritikerroste roman Den der lever stille  /  T.h.: Siden, man mødes af, når man logger ind på Mofibo

I samarbejde med Mofibo har vi fået mulighed for at forære jer en hel verden af gode fortællinger – 40.000 af dem, for at være helt præcis. Mofibo har efterhånden etableret sig som den førende lydbogstjeneste herhjemme, hvilket er udslagsgivende både i forhold til udvalg og kvalitet. Hvis I endnu ikke har prøvet app’en – eller lydbøger i det hele taget – kan vi på det varmeste anbefale jer at gøre det :) På trods af at jeg selv er typen, der sætter stor pris på at have gulnede Penguin-sider mellem fingrene, så har jeg efterhånden også overgivet mig til lydbøgerne. I nogle situationer er det bare en hel del nemmere at bruge høresansen. Fx på stranden, hvor diverse boglæsningspositurer godt kan gøre én lettere radbrækket. Eller når den står på vasketøjsfoldning og rengøring derhjemme. Og så er den famøse transporttid også meget nemmere at slå ihjel, hvis man for en stund kan rejse til Hogwarts, 70’ernes New York eller et helt tredje univers. Dette er især en god ting, hvis man lider af køresyge.

Selve Mofibo-app’en er brugervenlig, intuitiv og spækket med fine funktioner, der gør lytteoplevelsen bedre. Blandt andet er det muligt at sætte en sleeptimer på sin lydbog, så den ikke fortsætter når man selv er døset hen. Afspilningshastighed kan man også selv bestemme, så man både kan få laaaangsom, tydelig tale eller en mere speedet version. Den mest brugbare funktion ifølge os er dog muligheden for at downloade bøger til offline-brug. Herved kan man tage underholdning med til flyture og ferie i wifi-fri omgivelser. Den kvalitet skal man ikke undervurdere!

Hvis vi har vækket jeres lyst til at give lydbøgerne et skud, så kan I læse mere om, hvordan I får 30 dages gratis abonnement nedenfor, og så har vi givet vores bud på tre bøger fra Mofibo, der er værd at give sig i kast med. De er alle tre bøger, vi selv ville ønske, vi kunne unread for så at få oplevelsen igen. Kender I det?

Vores anbefalinger:

Den nye: Dødevaskeren af Sara Omar

Sara Omar har lagt sig ud med store dele af den muslimske befolkning i bogen Dødevaskeren. Fortællingen springer i tid mellem nutiden, hvor en kvinde ligger indlagt på Skejby Sygehus med svære kvæstelser, og så datid: hendes opvækst i Kurdistan mange år tidligere. Dødevaskeren er en voldsom roman med mange ulykkelige skæbner, og gemt blandt fortællingerne også en sønderlemmende kritik af islams kvindesyn. Det er en meget vigtig bog, omend det er en svær historie at skulle lægge øre til.

Den sjove: Naiv.super af Erlend Loe

Denne lille perle af en bog var Erlend Loes store gennembrud, og er også et af hans bedste værker, hvis man spørger os. Hovedpersonen er simpelthen så spøjs og sjov, og vigtigst af alt: meget menneskelig. Da han taber til broren i et spil kroket ramler hele hans verden, og siden følger man ham i “krisen”. Den nøgterne skildring af begivenheder er virkelig morsom, og den underspillede humor er i det hele taget lige os :)

Klassikeren: Lord of the Flies af William Golding

Vel sagtens en af de mest kendte fortællinger om menneskets higen efter magt og evne til at undertrykke dem, der er de svageste i flokken. En gruppe drenge strander på en øde ø og hurtigt dannes der grupperinger – nærmest som i et litterært Paradise Hotel (undskyld for sammenligningen, haha). Scenerne, der herefter udspiller sig, er barske og foruroligende – ikke mindst fordi mange af handlingerne kan overføres til strømninger, der er ganske meget til stede i vores samfund i dag.

Og nu til tilbuddet:

  • I får 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr ved brug af koden: SL2018. Denne skal bruges på mofibo.dk i oprettelsesflowet. 
  • Tilbuddet gælder indtil d. 15 maj 2018.
  • Der er ingen binding: efter de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129 kr., hvis det ikke opsiges.
  • Tilbuddet gælder kun for nye brugere på tjenesten. 

Rigtig god lytning! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt ny(renoveret) Paw sko butik i Aarhus