Nye spisesteder i Aarhus – Sidsel & Lasse
Derfor flyver tiden af sted

Nye spisesteder i Aarhus

Det er jo helt fantastisk at være beboer i Aarhus i disse år! Der åbner så mange nye, spændende steder. Ikke kun restauranter, men også caféer, gallerier, barer og meget andet. Vi spiser relativt tit ude, så det er skønt, at der er en masse nyt at prøve – også steder, hvor man ikke behøver have den helt store tegnebog frem for at betale sit måltid :) Her kommer tre anbefalinger af nye spisesteder i Aarhus – Faour, Åland og Madklubben.

faour-aarhus

faour-aarhus2

Faour – Klostergade har fået sig en helt fantastisk falafel-biks, der også byder på en masse lækre, mellemøstlige specialiteter. Vi prøvede deres Gellerup Mezze til 189 kroner og der var mere end rigeligt mad til at gøre os mætte! Det var lige før, vi kunne have været tre om at spise serveringen. Og så smagte det hele fortrinligt. Faours falafler er simpelthen de bedste, vi har fået i Aarhus. Og så er der jo ikke et blogger-øje tørt, når der bliver serveret lyserød hummus! Vi kan varmt anbefale dig at lægge vejen forbi Faour, hvis du vil spise dig mæt i arabiske specialiteter til en meget, meget fornuftig pris.

aaland-aarhus

Åland – Jægergårdsgade har i Åland fået en af gadens mest Insta-venlige caféer i ren Mad Og Kaffe-stil – med små anretninger på fine tallerkener i hyggelige omgivelser. Vi fik en smagfuld omgang brunch-retter fra deres morgenmadsmenu (kan bestilles indtil kl. 14) og en vaffel med æblekompot og vaniljecreme. Maden var lige i øjet som en lækker brunch nu skal være, uden at nogle af retterne skilte sig særligt ud. Betjeningen var venlig, stemningen god og afslappet og som bonus har de en hyggelig gårdhave, som er åben i sommermånederne.

madklubben-aarhus2

madklubben-aarhus

Madklubben Aarhus – Så skete det endelig! Madklubben fandt de rette lokaler i Aarhus. Endda i den smukke, gamle Toldbod, hvor Jensens Bøfhus før havde adresse (blasfemi, hvis du spørger os). Den nye restaurant er kæmpestor, men priserne er heldigvis små. Helt copy/paste af koncepterne i Kbh er restauranten dog ikke. Der er blevet udviklet et spisekort specielt til os aarhusianere – og det er et rigtig lækkert et af slagsen! Vi smagte os igennem 10 retter sidste weekend – alt lige fra laks, tartar og perlebygotto til en velvoksen tartelet (ca. 20cm i diameter..) og den lækreste rødgrød. I kan godt glæde jer! Madklubben åbner d. 15/5 2018.

4 kommentarer

 • Mathilde

  Dejlige anbefalinger 🙌🏻 Glæder mig for vildt til åbning af madklubben og vil tjekke den anden ud✨ Men må melde mig meget uenig i sammenligningen af Åland og Mad & Kaffe – hvor Mad og Kaffe jo er fabelagtig inspiration! Vi fik en kold omgang, på de samme kedelige hvide “IKEA” lignende tallerkener, i larmen fra deres mange blendere som gjorde det umuligt at føre samtaler. 🙈 Men fin gårdhave og indretning. Og det er selvfølgelig altsammen en smagssag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mathilde :) Æv, det var da en ærgerlig oplevelse hos Åland. Vi havde nu et godt besøg der! Det kan være, de stadig lige skal arbejde lidt på at få finpudset konceptet helt. Jeg synes helt sikkert det kan noget, men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Tror helt klart gårdhaven kommer til at trække op ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja du har ret, vi skal alle starte et sted og der er da helt sikkert potentiale hos Åland. Jeg kan godt undre mig over at Aarhus endnu ikke har steder netop alla Wulff og konstali eller Mad og Kaffe. De er SÅ dygtige til brunch i København og brunch er da forholdsvis nemt 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det er jeg da helt enig i. Aarhusianerne er jo vilde med brunch, så der burde da sagtens kunne være plads til steder som W&K eller Mad og Kaffe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor flyver tiden af sted