Spring ready with Legends – Sidsel & Lasse
By the way #42

Spring ready with Legends

Reklame for Legends

legends-aarhus-maj-4a

Lima jakke, Clark skjorte og Acapulco solbriller

legends-aarhus-maj-1a

Oreti jakke og Puerto jakke

legends-aarhus-maj-3a

Lima jakkeClark skjorte

legends-aarhus-maj-8a

Solbriller

Du behøver ikke tilføje mange elementer, før garderoben er forårsklar – en kortærmet skjorte, en anvendelig skjortejakke og et par seje solbriller er alt, hvad du behøver. De sidste sæsoner har min klare skjortefavorit været typen med bowlingkrave, som for alvor har gjort et comeback. Generelt har den kortærmede skjorte været noget udskældt, men nu er den altså tilbage for fuld styrke, og er ikke til at komme uden om denne sæson. Min favorit fra danske Legends er ovenstående skjorte med et simpelt mønster, som de ansatte i butikken har døbt “taxa-skjorten” fordi den efter sigende skulle lige noget, en taxachauffør kunne finde på at iføre sig. Hvis det er sådan, de klæder sig, vil jeg gerne ligne en taxachauffør!

Et andet stykke (over)tøj, der kan fuldende din forårs- og sommergarderobe er skjortejakken, som har mange anvendelsesmuligheder og derfor er et godt og praktisk stykke overtøj til årstiden. Jeg er nede med safarireferencer lige nu, og jeg kan godt lide at sammensætte et outfit med forskellige lyse toner som beige, sand, hvid og støvet grøn, som jakken på øverste billede er. Det er et perfekt sommer-outfit i min bog.

Husk i øvrigt også at tjekke Legends’ solbrilleudvalg, hvor alle solbriller ligger til 500 kroner. Det er da til at forstå :) Vil du med på bølgen af runde solbriller, er deres nye “Macau”-model et glimrende bud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #42