Northside 2018 – Sidsel & Lasse
Status på influencer-land #2

Northside 2018

Vi varmede op til torsdagens NS-program på vores terrasse med en masse dejlige venner. 

Diplo leverede et DJ-sæt, der fik publikum på kogepunktet. Sjældent har vi været til en vildere koncert!

Lasse får en asiatisk fortolkning af den klassiske festivalburger. / En sej far med sine seje festival-piger (Tyler, the creators yngste fans!).

Virkelig lækre (og store!) pita falafel fra Falafel du Marais.

ENDELIG var vejret med NS. Både torsdag og fredag bød på den smukkeste aftenhimmel og en solnedgang, der varede i timevis. 

Nohrlund lader til at have fået en fast plads på Northside. / To af vores søde venner hører The National.

Vi blev til Dizzy Mizz Lizzy fredag aften og på trods af, at vi har hørt dem en håndfuld gang efterhånden, så var det stadig en ret sublim oplevelse.

Ej, hvor er brændende kærlighed bare en undervurderet ret! / Sødt Northside-crew <3

Christian crowdsurfer under N.E.R.D!

De flotteste festival gurls.

Den hyggeligste brunch og festivaldyst i Annettes kolo (her en omgang pølsekast).

Sidsel & Christie inden koncert med The National. / Sprød pizza fra Oles Gård.

Et syn man aldrig bliver træt af.

Lasse bliver photobombet af Fila-far.

Future Islands med Samuel T. Herring i spidsen.

Både publikum og festival så mega godt ud. / Det samme gjorde vores fish & chips med tartar-sovs.

Det var så det! Northside Festival markerer afslutningen på en hel måneds fest og ballade for vores vedkommende. For pokker, hvor har det været sjovt, varmt, hårdt, smukt og berigende på alle mulige måder. Mest af alt på det sociale plan, hvor vi endnu engang er blevet bekræftet i, at vi har verdens bedste venneflok og familie. Skarpt efterfulgt af et mylder af musikalske oplevelser og gode solskinsstunder. Hvor har det dog været magisk at opleve en festivalsæson helt uden regn! Det har været befriende at kunne smide sig i græsset på pladsen, pakke solcreme frem for regntøj og ikke tænke på at skulle søge i ly. Med andre ord er der ingen tvivl om, at vejret har haft stor betydning for den samlede festivaloplevelse. Vi kunne også forestille os, at NS-crewet åndede lettede op, da skybruddet udeblev i år. Men regn eller ej, så er Northside nu en dejlig og kærlig oplevelse år efter år. På trods af, at vi forelskede os en hel del i Heartland, så tror jeg ikke, at vi slipper festen i Ådalen lige foreløbigt. Gammel kærlighed ruster aldrig ;) Men måske vi skal indføre en “hviledag” på begge festivaller, for de mange fadøl kan altså mærkes i vores gamle millennial-kroppe!

I år skød vi festivallen i gang med den hyggeligste havefest og housewarming hjemme på Trøjborg. I løbet af torsdagen dukkede omtrent 40 søde mennesker op til gin’n’tonics og hotdogs på terrassen – det var simpelthen så godt :) Måske vi gentager succesen næste år, selvom det kunne mærkes på energiniveauet, da vi først kom ud på pladsen, at vi havde været værter hele dagen. Ikke desto mindre fik vi hørt en håndfuld koncerter: eftermiddagsfest med Kesi & Gilli, stemningsfulde Future Islands og så en smule Björk på afstand. Desværre satte en hovedpine stopper for vores planer om at høre The War on Drugs. Det er vi stadig lidt ærgerlige over! På madfronten fik vi fortæret en omgang brændende kærlighed og en pizza fra Oles Gård. Begge dele er på vej til at blive en slags festivalklassikere på NS (i hvert fald for os!).

Fredag startede med en virkelig sjov kolo-brunch og festivallege i Annettes hus i H/F Bakkevang. Begge hold gik op i pølsekast, vandballons-Antonius og græsslåmaskinestafet med liv og sjæl! Det var virkelig den perfekte start på dagen, selvom det kan være farligt med så gode forfester, for man kommer aldrig derfra i tide! Vi nåede dog ind til festivalpladsen i tide til at høre N.E.R.D, der spillede Lapdance, She wants to move, Rock Star og dobbelt op på Lemon. Det var helt kanon. Senere hørte vi The National og Dizzy Mizz Lizzy. Det første relativt afdæmpet, det sidste knap så meget! Begge dele var godt, selvom det var anden gang, vi oplevede dem på NS.

Sidste festivaldag begyndte med en omgang Læskelørdag hos Bjørn og Mathilde efterfulgt af havefest hos Jesper og Christina i Ny Munkegade. Det er altså helt genialt med så gode warm-ups! Lørdag var for os den dag, der bød på det mest interessante musikprogram. Vi havde planlagt at skulle høre Tyler, the creator, Father John Misty, Diplo og så var Nik og Jay på en måske’er. Father John Misty og Diplo leverede, for os at se, to af de bedste live-optrædener på festivalen, omend de var meget forskellige! Josh Tillman var indbegrebet af skødesløs Rock’n’roll og selvironi, mens Diplo-koncerten nærmest blev til en fælles afgudsdyrkelse svøbt i EDM, 90er dance og så mange bass drops, at vi til sidst ikke var i stand til at hoppe længere! Bedre afslutning på festivalen kunne man næppe ønske sig.

Vi håber, at I også havde en dejlig weekend, om så den stod på festival eller ej (særligt til pigen, der hilste på os i Vestergade fredag nat, mens vi havde et halvt slice fra Ali Baba hængende i mundvigen!).

 

4 kommentarer

 • Emma

  Hej Lasse!
  Ja, vejret var 100% med Northside, det var mega lækkert! Og tusind tak for dit svar, det giver bestemt mening, og jeg synes også det er sjovt at følge med gennem jeres “briller” 😄 Det giver nemlig et lidt andet billede!
  God weekend til jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Emma :)

   Ja! SÅ skønt – tror også NS er glade for en hel festival uden regn i år, haha. Dejligt at du kunne bruge vores “input” til noget også – synes det er fedt både at læse anmeldelser og de mere “nede på jorden”-oplevelser fra andre festivalgængere. Det er rigtig hyggeligt :)

   Tak og lige over!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej, hvor ser det også ud til at have været nogle dejlige dage!

  Af ren nysgerrighed har jeg sådan lyst til at spørge – og det er ok hvis I ikke vil svare; men hvad får Northside og Heartand ‘ud af’ at give jer – og andre bloggere – akkreditering? Det er vel nærmest bare en gratis billet? :)

  (Ej, jeg lyder sygt misundelig, og det er jeg altså ikke, jeg er bare lidt nysgerrig, fordi jeg mødte mange bloggere og ‘influencere’ der var blevet akkrediteret, men selvom I skriver et par indlæg og deler billeder, synes jeg måske ikke, at I er det samme som pressefolk og lignende :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Emma :)

   Jo tak, det var det godt nok også! NS var på en eller anden måde ekstra magisk i år. Måske var det vejret? ;)

   Jeg forstår 100% godt dit spørgsmål og vil også meget gerne svare – synes bestemt ikke det lyder misundeligt eller noget. Det er klart, at et er to meget forskellige måder at gå på festival som presse på om man er blogger eller journalist. Sidstnævnte er nok meget sendt i byen af sit medie for at anmelde koncerter, madboder, talks og faciliteterne generelt. Noget, som helt klart er vigtigt og som jeg også ser som en del af den “traditionelle” dækning af en festival. Det er ikke ligefrem fordi vi har været i tæt kontakt med hverken NS eller HL omkring forventningerne til vores dækning af festivallerne, så jeg ved faktisk ikke præcis, hvad deres tanker bag at akkredittere os har været. Men NS har gjort det flere år nu, så de må jo synes, det er noget fedt, der kommer ud af det :) Jeg tror, det som bloggere og influencers kan, som de traditionelle journalister ikke kan/gør er at dække festivalen set gennem gæstens øjne inkl. forfester, mudder, branderter, gode venner og godt humør. Hvilket jo også er en stor del af festivaloplevelsen. Så for mig at se kan bloggere og influencers skabe lidt mere diversitet i omtalen af festivalerne, som måske eller bliver lidt domineret af anmelderi – hvis det giver mening? :)

   Tak for kommentaren og god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på influencer-land #2