30 udsalgsvarer til sommeren – Sidsel & Lasse
Nye spisesteder i Aarhus

30 udsalgsvarer til sommeren

Det er egentlig lidt vildt, at udsalget er gået i gang allerede, er det ikke? Vi er kun midt i juni, og allerede er shorts, t-shirt og sandaler på halv pris! Det er selvfølgelig dejligt for os, der gerne vil shoppe noget lækkert sommertøj til gode penge. Når nu det danske sommervejr tegner til at blive så godt, som DMI lover lige nu, er det vist en ganske sikker investering at købe sig et sommersæt eller to.

Vi har samlet 30 af vores udsalgsfavoritter herunder, som du kan bruge med det samme! Og husk nu ikke at falde i “jeg må ha’ det, fordi det er nedsat”-fælden – det er jo ikke et særlig godt køb, hvis du kun bruger det én gang ;)

P.S: hvad synes I egentlig om denne type indlæg? De er jo ikke ligefrem vildt personlige, men vi kan alligevel godt lide at give lidt garderobeinspiration fra tid til anden, så længe det ikke er hverandet indlæg, der er tøjcollager. Kan I bruge det til noget, eller er det bare ligegyldigt? :)

1: Ganni taske 2: Ganni taske 3: ATP Atelier taske 4: Samsøe & Samsøe shorts 5: DAY Birger et Mikelsen short 6: Mango shorts 7: Storm & Marie badedragt 8: Lovechild 1979 badedragt 9: Lexington badedragt 10: Shoe the bear sandal 11: Mango slingbacks 12: Puma sneakers 13: Second Female blazer 14: Samsøe & Samsøe top 15: Mango top

1: Wood Wood cap 2: NN07 cap 3: Soulland cap 4: Herschel tote bag 5: Wood Wood rygsæk 6: Calvin Klein skuldertaske 7: NN07 polo 8: Forét t-shirt 9: Forét t-shirt 10: Garment Project sneakers 11: Palladium sandaler 12: Wood Wood sneakers 13: Peak Performance short 14: HAN Kjøbenhavn shorts 15: Polo Ralph Lauren shorts

4 kommentarer

 • Pernille

  synes godt om (Y) :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Jeg synes, det er rigtig dejlige indlæg :-)
  Det er netop fedt, at de kommer indimellem de lidt mere personlige og “tungere” indlæg.
  Det er også en ekstra fordel, at I kan lave et mix indlæg af og til, så der er inspiration til begge køn.
  Fortsæt endelig, jeg er tosset med det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Karina :) Ej hvor dejligt at høre! Nogle gange er det godt lige at stikke en føler ud, så man som blogger ved, at man er nogenlunde på vej i den rigtige retning. Så tak for din feedback!

   Rigtig god mandag til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye spisesteder i Aarhus