18 udsalgsfavoritter til sommeren – Sidsel & Lasse
Bryllupsborddækning

18 udsalgsfavoritter til sommeren

Sommeren er i den grad over os og det samme er udsalget. Der er stadig masser af gode ting at finde online – også ting, der kan bruges i overgangen mellem sommer og efterår. Der kan tit være gode penge at spare, når man køber tøj, der ikke passer helt til sæsonen. Så hvis du har øjne på et lækkert stykke overtøj eller et par støvler, der måske ikke helt passer til sæsonen, er der stor chance for at du kan hapse det til en god pris ;)

Herunder har vi samlet 18 af vores favoritter, der alle er på udsalg og som både kan bruges til sommeren og lidt ind i efteråret (i hvert fald nogle af tingene) ;)

1: Mango blazer 2: Mango læderjakke 3: Samsøe & Samsøe jakke 4: Custommade kjole 5: Gestuz kjole 6: Minimum kjole 7: Whyred sandaler 8: Aldo sandaler 9: Angulus sandaler

1: Samsøe & Samsøe badebukser 2: Le Fix badebukser 3: Calvin Klein badebukser 4: Rains regnjakke 5: Minimum ruskindjakke 6: Filippa K frakke 7: Selected Homme skjorte 8: Mango Man skjorte 9: Samsøe & Samøe skjorte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsborddækning