Vi tester: Telmore Play – Sidsel & Lasse
8 menneskelige ting, der er undervurderede

Vi tester: Telmore Play

Reklame for Telmore Play

Den seneste måneds tid har vi prøvet en ny og smart løsning, der samler mobilabonnement og en masse forskellige underholdningstjenester i én pakke. Tjenesten hedder Telmore Play, koster 259 kroner om måneden og indeholder syv forskellige streaming- og underholdningstjenester. Nederst i indlægget kan du se, hvad pakken indeholder. Vi synes, det har været en ret genial løsning i mange sammenhænge – for det første kan man deles om abonnementet, så i princippet kan du dele med din kæreste, ven eller søskende i stedet for at I begge har et abonnement. Man kan nemlig knytte flere devices til og have flere logins til samme pakke, så en hel husstand kan i princippet nøjes med ét abonnement.

Vi ved godt, at mobilabonnement måske ikke er det mest sexede at tage stilling til – hvor mange gange har man ikke lige mødt en kæk sælgertype, der har åbnet med sætningen “Undskyld mig, hvilket mobilabonnement har du?”. Ofte ret irriterende! Vi kan så godt se, at vi måske kommer til at indtage den samme rolle nu, haha. Men helt ærligt, Telmore Play er altså virkelig smart! Deres slogan er i øvrigt “Det er smart” – så er det ligesom slået fast.

I forhold til prisen får man ret meget for pengene – har du f.eks. blot TV2 Play, HBO Nordic og Spotify koster det allerede 279 kroner. Træk 20 kroner fra, tilføj et mobilabonnement og 4 ekstra underholdningstjenester (hvor Spotify så byttes ud med Telmore Musik) og så har du altså Telmore Play. Nemt!

Som I nok ved, er vi relativt store medieforbrugere – både serier, lydbøger og magasiner bliver månedligt fortæret. Det første vi gjorde, da vi fik Telmore Play var at logge på TV2 Play og se den sidste sæson af Kurs mod fjerne kyster – vi nåede aldrig at få set den sidste sæson, da vi havde 30 dages gratis prøveperiode på TV2 Play, så det var dejligt endelig at få sat et punktum for den i øvrigt utroligt fremragende serie! Vi er begyndt at streame fra tv’et (ellers plejer det bare at være på computeren) mens vi ligger i ét af vores gæsteværelser, som så bliver til tv-stue for en aften. Det er nu hyggeligt! Vi er også glade for lydbøger fra Bookmate til strandtur og ferie – der er det helt genialt ikke at skulle ligge i en akavet stilling med en bog på strandhåndklædet. Derudover har vi været glade for at få adgang til et større udvalg af forskellige film – vi kan umuligt være det eneste par, der har svært ved at blive enige om en film, man gider se sammen? Vi fik set Hugo sammen (fundet på C More), som ingen af os havde set på trods af at den har vundet 5 Oscars. Dejligt at kunne blive enige om en god film for en gangs skyld!

Hvad indeholder Telmore Play?

Hvad kunne man så forbedre ved Telmore Play? Ingen pakkeløsning kan være perfekt, og hvis man måtte ønske, kunne vi da også godt tænke os et par ændringer. F.eks. skal vi ikke rigtig bruge “Min Bio” til noget, da vi jo ikke har børn. Så det bliver lidt overflødigt, selvom det selvfølgelig ikke skader. Vi kunne også godt tænke os et endnu bredere udvalg af film – her glimrer Netflix ved sit fravær i pakken. Det havde nu været lækkert, hvis den tjeneste også var inkluderet. Og så havde det været fedt med TV2s fulde pakke inkl. live-tv, så man f.eks. kunne se VM-kampene. Oh well, you can’t have it all :)

9 kommentarer

 • Jens

  Hvordan skal det forståes, at vi i princippet kan nøjes med et anonnement? Kan man ha flere numre tilknyttet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Jens :) Du kan kun have ét telefonnummer tilknyttet, men du kan have flere devices tilknyttet på de forskellige tjenester – altså Cmore, Flipp, HBO Nordic og så videre. Det er ret smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville overveje dette tilbud positivt hvis I have Netflix og Mofibo. Jeg har ingen børn, så det er jeg ligeglad med. Min datter ville også være interesseret ved jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi ville helt sikkert også tilføje Netflix til pakken, hvis vi havde muligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Mofibo har et større udvalg, men det kunne jeg for sin vis godt se gennem fingrene med, hvis det ikke var fordi BookMate fungerer dårligt for brugeren. Søgefunktionen og “opdelingen” af kapitler m.m. inde i bøgerne er ikke god. Mofibo, men også eReolen og Overdrive for at nævne nogle andre læseapps gør det alle meget bedre.
  Tak, fordi du vil gå videre med feedback :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  hvis netflix og Mofibo indgår vil det helt klart være interessant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  En anden forbedring til Telmore Play, som i meget gerne må give videre, er at skifte bogtjeneste tilbage til Mofibo. BookMate er bare ikke lige då godt, og det er altså en skam…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er noteret, Ann! Hvad synes du, Mofibo gør bedre end BookMate? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 menneskelige ting, der er undervurderede