Polter <3 – Sidsel & Lasse
Vi tester: Telmore Play

Polter <3

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Som nogle af jer muligvis har opdaget, så holdt mine tætteste veninder og søstre polterabend for mig i lørdags. Det var uden underdrivelse en af de dejligste dage, mit 29-årige liv hidtil har budt på. Lidt ligesom at dø og komme i venindehimlen! Polterabends som fænomen har det ellers med at få en hård medfart i medierne af og til. Tag bare denne artikel. Måske især varianten, der byder på tylskørt, kys-for-en-5er og halsbrækkende aktiviteter, som den kommende brud eller gom ellers helst vil være fri for. Der kan være en ret hårfin balance mellem noget, der er sjovt, og noget, der er ydmygende eller plat, og balancen er naturligvis forskellig fra person til person. Jeg tror, det er der, den ofte går galt. Måske kombineret med modsatrettede ønsker for dagen. Er den til for arrangørernes skyld eller for den, der skal poltes? Heldigvis var mine veninder enige om, at dagen skulle bære præg af ting, som jeg ville kunne lide. Og de kender mig virkelig godt efterhånden, for jeg har ikke en finger at sætte på programmet! Måske især fordi de havde sørget for, at der var luft i tidsplanen til at vi også bare kunne sidde og drikke champagne og snakke. Når jeg endelig har alle de vigtige kvinder i mit liv samlet omkring mig, ville jeg være ærgerlig over konstant at sidde i en bil på vej til næste aktivitet.

Da jeg vågnede lørdag, havde jeg en lille fornemmelse af, at det kunne være dagen. Men den forduftede ret hurtigt igen, da jeg mødtes med min lillesøster i den salon, hvor hun arbejder, og kunne konstatere, at alt var som det plejede. Hvad jeg ikke vidste var, at der rendte 10 piger rundt hjemme i min lejlighed i gang med at dække op til morgenmad! Da vi kom hjem igen afslørede duften af bacon i min entré, at der var noget i gære, men på trods af det blev jeg stadig helt benovet over at se hele flokken stå i min stue, da jeg drejede om hjørnet. Morgenen gik med at spise og skåle og snakke, og så lærte jeg at sable champagne. En champagnesabel er på ingen måde et overvurderet redskab, skulle jeg hilse at sige! Jeg tror de fleste dage kunne blive 30% mere festlige, hvis der blev sablet bobler fra morgenstunden :)

Efter morgenmaden kørte vi ud i et ret øde industrikvarter, som viste sig at huse Battle Arena. Et øjeblik var jeg lidt bange for, at den stod på paintball. Det havde ikke gjort mig noget som sådan, jeg havde nok bare været bekymret for, om nogen kom til skade! I stedet blev vi klædt på til en times Laser Game, hvilket til gengæld var enormt sjovt og nostalgisk. Da jeg gik i ungdomsklub tilbage i start-00erne tog vi ofte til Bowl’n’Fun i Silkeborg og svedte et par timer på deres Laser Matic-bane (vild ungdom, haha). Konkurrenceelement kombineret med lidt adrenalin er åbenbart lige mig. Og så er det virkelig underholdende at se sine veninder forvandle sig til iskolde snigskytter!

Efter seks runders intens laserkrig blev jeg fragtet ud til min venindes kolonihave, hvor der blev dækket op til frokost. Lørdagens fabelagtige vejr var virkelig prikken over i’et – det er nu bare lidt sjovere at drikke rosé i solskin. Efter frokosten havde Lasses søster forberedt en quiz, hvor Lasse havde udtalt sig om mig, og vi skulle så forsøge at gætte, hvad han mon havde sagt. Meget lærerigt, vil jeg sige. Især taget i betragtning af, at jeg ikke vandt, haha! Senere på dagen vendte vi tilbage til lejligheden, hvor vi quizzede lidt mere og efterfølgende fik besøg af en håndlæser. Jeg er muligvis den mest skeptiske, I kommer til at møde, når det handler om spiritualitet og spådom, så allerede der var den kære Bente sat lidt på prøve. Men jeg vil faktisk sige, at hun ramte overraskende rigtigt med mange af de ting, hun sagde. Og det gjorde sig gældende for mange af pigerne, faktisk. Der er ingen tvivl om, at man bliver totalt revet med af stemningen, og nu glæder jeg mig da bare til at blive hundeejer i 2020 og et udlandsophold rigere i 2037. Fed fremtid!

Aftenen sluttede med lækker middag på Madklubben og dans til de sidste i selskabet ikke kunne mere. Jeg var også rimelig godt kørende efter at have stået med et vinglas limet til hånden i 15 timer! Dagen efter var jeg stadig helt høj på kærlighed og gode grin (og måske de sidste rester champagne…). Så på trods af, at der findes skræmmehistorier inden for polterverdenen, så synes jeg bestemt dagen har sin berettigelse. Først og fremmest fordi det er fantastisk at blive mindet om alle de gode venskaber, vi knytter over årene, og at se de forskellige grene flette sig sammen.

*Sjov polterabend

1 kommentar

  • HS

    Det lyder som en dejlig polter! Fantastisk at have veninder og søstre som kender en så godt, at de netop gør det for brudens- og ikke deres egen skyld :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tester: Telmore Play