By the way #47 – Sidsel & Lasse
30-års fødselsdagen lurer om hjørnet

By the way #47

Reklame for Just Eat

Pizza Propria er kommet på Just Eat <3

By the way:

 • Er det bare os, eller er Venner i virkeligheden lidt plat? Vi har altid elsket serien, men da vi så et afsnit for nyligt (længe leve flow-tv, når man er på besøg hos sine forældre) syntes vi egentlig, at deres jokes var ret platte. Det er selvfølgelig også en gammel serie… men alligevel!
 • Har I også lidt lyst til at slette Instagram nogen gange? Vi har snakket mere og mere om det på det sidste, at vi både elsker og hader tjenesten på samme tid. Der er masser af sjov og inspiration, men det er også et værre tidsfordriv og en rigtig opmærksomhedssluger.
 • Må vi præsentere vores nye yndlingssnack; svesker. De er jo mega gode! Apropos at nærme sig de 30…. virkelig en oldinge-snack!
 • Vi overvejer at melde os ind i vinterbadeklubben Jomsborg. Det skulle være så dejligt, har vi hørt. Eneste “bekymring” er at rende på nøgne bekendte i klubben, haha. Er nogen af jer vinterbadere?
 • Vores yndlingspizzeria Fratellis er, til vores store frustration, ikke længere at finde på Just Eat. Heldigvis er Pizza Propria til gengæld blevet tilføjet til siden, og de laver usandsynligt gode pizzaer og en vanvittig salat med burrata. Så nu kan vi stadig få vores italienske fix, når dovenskaben melder sig.
 • Sidsel skar sig på en af de champagneflasker, der var blevet sablet til hendes polterabend. Såret sidder på læggen, hvor hun i forvejen har et ar fra en af Klubbens røgmaskiner. Dumme, men i det mindste festlige, skader!
 • Siden vi kom hjem fra Sverige har vi passet hus i Galten, og det har næsten været som at have forlænget sommerferie. Her er nul mennesker, dejligt vejr, pæne kornmarker og morgenkaffe på terrassen.
 • Vi blev helt beærede over at få sammenlignet vores hjem med en hyggelig, italiensk lejlighed, som søde Cathrine var på ferie i. Vi har flere gange fået at vide, at vores hjem ser lidt sydlandsk ud, og der er nok noget om snakken! Selvom det vist aldrig har været 100% overlagt, at det er blevet sådan :)
 • Vi bliver ofte spurgt ind til de forskellige plakater, vi har hængende i Marmeladefabrikken – en hel del af dem er købt på ARoS i forbindelse med forskellige udstillinger. I den forbindelse vil vi lige tippe om, at mange af dem er til salg på ARoS-shoppen, hvor man kan finde rigtig mange seje plakater til vældigt fine priser. F.eks. kan man stadig få vores Lucian Freud-plakat til kun 100 kroner (hvis man er til modløse kvinder, der kvæler katte).
 • Lasse siger tak for de opmuntrende ord i forbindelse med snart at fylde 30 og de gode forslag til fysiske aktiviteter, han kan holde sig i gang med. Umiddelbart er det indtil videre svømning, der lyder mest tillokkende. Måske er det på grund af varmen ;)
 • Apropos fysisk aktivitet, så kan vi også anbefale lidt frisbee-kast. Det giver god sved på panden og er faktisk også meget sjovt, når man lige får styr på teknikken. Men vent måske med projektet til solen er på vej ned!

10 kommentarer

 • Ida

  Jeg kan klart anbefale jer at slette Instagram. Det er en af de bedste beslutninger jeg tog for godt 3 uger siden. Det kan have så dårlig indflydelse på hele ens liv, da det er en ren facade verden uden reelle og ærlige mennesker. Man burde bruge den tid på hinanden i stedet eller på at blive klogere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det lyder til at have været en god beslutning, Ida! :) Kan godt forstå, hvis du har det sådan. Synes dog godt man kan komme af sted med at følge nogle profiler, der er sjove eller inspirerende uden at det er falsk og uærligt. Men der skal ikke meget til, det er nok rigtigt. Tror lidt jeg bruger det som tidsfordriv nogen gange, hvor jeg f.eks. også kunne ha’ spillet tetris i stedet for eller sådan noget. Så det er måske også begrænset, hvor meget jeg “lægger i det” og tager ind af indtryk, selvom jeg sikkert undervurderer, hvor meget det påvirker mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillad mig at henlede opmærksomheden på sveskens laxerende effekt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeres indretning er såå fin ! Hvor mon fletstolene på Cathrines billede er fra?

  Og jeg ville sådan ønske jeg boede et sted man kunne vinterbade! Så go go go, for søren !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, hvor er du sød :) Uha, det ved jeg desværre ikke. Billedet er jo taget i en ferielejlighed i Italien, så det tror jeg ikke engang, Cathrine selv ved :D Haha, okay, jamen jeg tror også vi ender med at melde os ind! Forhåbentlig er er ikke for lang ventetid :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg sletter instagram jævnligt, når jeg synes der begynder at gå lidt for mange timer med at bare at scrolle. Det er dejligt med en pause og dejligt at komme igen.

  Mht. vinterbadning: Gør det! Jeg begyndte sidste vinter og elsker det (og det var ikke i klub, så det har været uden sauna). Det er så dejligt.Startede bare fra august med at gå i vandet en gang om ugen, perfekt tilvænning. Med fare for det lyder hippieagtigt er det også fedt med nøgenheden. Det bliver bare helt naturligt. Har godt nok ikke mødt bekendte endnu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er måske meget godt at slette det engang imellem ;) Vi har dog overvejet at slette det helt – altså sådan, slette vores profiler og sige ‘fuck it’ :D Men for nu bliver det vist bare ved tanken.

   Jeg er helt enig i det med nøgenheden – synes det er så ærgerligt, at blufærdighed og nypuritanisme er ved at få tag i vores samfund og kultur. Så vi må jo være nogle nøgne forgangsmænd og -kvinder, der tør vise vejen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kender flere og flere, som kommer i vinterbadeklubben Jomsborg. De kommer flere gange om ugen og er blevet dybt afhængige af det. Jeg har endnu ikke selv prøvet det, men det skulle eftersigende være noget af det bedste, de har gjort for sig selv! Så jeg anbefaler det på mine bekendtes vegne. Og det der med at støde på nøgne bekendte dernede, er vidst kun lidt underligt, når det er ens fars venner ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Uha, det frister jo, så! Det lyder da i hvert fald rigtig dejligt at kunne cykle ud og få sig en kold dukkert. Især når vi bor så tæt på :) Så må vi bare håbe, vi ikke støder ind i alt for mange forældres venner :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30-års fødselsdagen lurer om hjørnet