20% rabat hos Moodings + glimt fra Marmeladefabrikken – Sidsel & Lasse
Countdown til bryllup: 4 uger!

20% rabat hos Moodings + glimt fra Marmeladefabrikken

Menu bænk med pude (1495 DKK), &TRADITION Flowerpot Pendant VP1 (1259 DKK)

Nordal Disc Lamp (2095 DKK), Bloomingville pendant lamp (999 DKK)

FDB Møbler J83 skammel (2199 DKK), FDB Møbler J80 stol (2999 DKK), House Doctor Club lampe (949 DKK), House Doctor Club Double lampe (1359 DKK)

Kähler x Stine Goya Fiora vase (699 DKK), Kähler Hammershøi vase (399 DKK), Kähler Botanica vase (175DKK), Kähler Unico skål (499 DKK)

&Tradition Formakami Pendant JH5 (1270 DKK), FDB Møbler lædersofa (24.999 DKK), Bloomingville Dom Chair (1709 DKK), Bloomingville Luna sofabord (3999 DKK), Bloomingville Marie bænk (1349 DKK)

Her får I et par glimt af indretningen i vores højtelskede lejlighed – nogle af tingene har I garanteret set før, men vi tænkte, vi måske kunne inspirere lidt med nogle alternativer til nogle af tingene i vores lejlighed (og nogle links de ting, vi rent faktisk har stående). Det har ikke helt været med vilje, og så alligevel lidt, men vores lejlighed er endt med at få lidt af et sydlandsk strejf, hvilket flere også bemærker, første gang, de besøger os. Det er nok kombinationen af bjælkerne i loftet i hele lejligheden, møbler i flet, rattan og brune nuancer samt vores marokkanske klinker i køkken, bad og bryggers. Som I kunne læse i dette indlæg, blev vi tilfældigvis tagget i kommentarene på et billede på Instagram fra Italien, fordi folk mente, det lignede noget fra vores lejlighed. Det syntes vi, var ret sjovt.

Nå ja – nu til rabatkoden! Med koden “SOCIETYB20” sparer du 20% på alt hos Moodings til og med 3. august 2018 (gælder ikke dog ikke Oliver Furniture, Sebra, By Lassen og Muuto). Det vil også sige, at alt på billederne ovenover kan købes med 20% rabat ;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown til bryllup: 4 uger!