Countdown til bryllup: 4 uger! – Sidsel & Lasse
Facetune og forskruede kroppe på Instagram

Countdown til bryllup: 4 uger!

Billeder taget af dygtige Christoph Rücker

Nu kommer bryllup for alvor tæt på. Og som en lille forsmag på den store dag tænkte vi, at vi ville poste nogle flere billeder fra vores Epic Moroccan Desert Wedding Photoshoot med Christoph. Det er sgu stadig rimelig syret, at vi er i besiddelse af sådan en fotoserie! Men heldigvis på den gode måde. Jeg var selv ret fascineret af mine forældres bryllup dengang jeg var helt lille, og bad altid om at få afspillet VHS-båndet med optagelser fra dagen, hvis jeg manglede tidsfordriv. Jeg har uden lyv set det bånd 50 – hvis ikke 100 – gange! Måske det var elementet af eventyr og prinsessedrøm, der var så fascinerende. Den samme fornemmelse kan jeg genkalde mig, når jeg ser vores egne billeder, og jeg glæder mig allerede helt vildt til at kigge billeder igennem fra vores rigtige fejring, når vi kommer om på den anden side af brylluppet.

Når vi snakker planlægning, kommer vi tættere og tættere på mål. Vi har forsøgt at ordne så meget som muligt på forhånd, så vi ikke skal halse rundt til start-september. Siden sidst har vi bestilt duge og servietter, og vi har fikset bordkort og bordplan. Sidstenævnte var altså en svær nød at knække! Men sådan er det vel altid? Et bryllupsselskab materialiserer sig nok aldrig på magisk vis i 10 lige store, fuldkommen harmoniske grupper. Dog er vi endt med en løsning, som vi håber og tror vil give den optimale fest for vores gæster.

Som vi skrev om for et par uger siden har vi også fået styr på de fleste drikkevarer, og det har bare været så fedt at skræddersy den del fuldkommen til vores smag og menukort. Jeg har også fundet sko og taske til dagen, selvom det har været lidt af en kamp. Et kort øjeblik overvejede jeg, om jeg bare skulle gå barfodet! Heldigvis var skoene og tasken der bare lige pludselig, og nu sidder begge dele i skabet og minder mig dagligt om de gode ting, der er på vej. Lasse mangler stadig at finde tøj og sko, hvilket stresser mig en anelse! Tror dog han tager det med ophøjet ro, som med de fleste andre punkter på vores dagsorden ;) Vores ven, der er butiksbestyrer, fortalte os for nylig, at han havde afleveret et færdigt suit til en kunde på dagen hvor hans bryllup skulle stå. Så er man altså ret kølig og/eller dumdristig! Hvis det er den tidsmargin, vi opererer med, har Lasse jo god tid endnu, haha.

Ud fra dette indlæg og min nuværende mavefornemmelse kan jeg konstatere, at den manglende bryllupskriller så småt er ved at indfinde sig. Ligegyldigt hvor chillaxed jeg forsøger at være omkring eventet, så bygges der jo et eller andet sted op til kulminationen på rigtig meget planlægning, snak, nervøsitet og forventningsglæde. Heldigvis er vi to i projektet, og vi har sjældent følt os mere sammentømret end i disse dage, tror jeg. Det er jo en fantastisk sidegevinst at få :)

8 kommentarer

 • Thea

  Jeg elsker jeres indlæg med tanker og følelser, og generelt alt hvad der omhandler jeres bryllup, da det hele virker så gennemtænkt, men på en super u-traditionel og virkelig forfriskende måde. Jeg glæder mig til at forhåbentlig se og høre mere om jeres store dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Thea! Det er SÅ dejligt at høre :) Alt det her omkring vores bryllup kan godt blive lidt følsomt, da der er så mange forskellige meninger om, hvad man kan/skal gøre med sit bryllup. Så det er rigtigt dejligt at få sådan nogle søde ord med på vejen :) TAK! Vi skal selvfølgelig nok fortælle alt det, vi orker :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvor er den fine kjole fra 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det var én, fotografen havde med. Jeg kender desværre ikke mærket :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så smukke billeder, må jeg sige. Held og lykke til jer begge med hinanden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suveræne fotos og stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facetune og forskruede kroppe på Instagram