10 knap så seje ting, vi gør – Sidsel & Lasse
Kunsten at udsætte sine behov

10 knap så seje ting, vi gør

Vi er jo nogle ret tjekkede bloggertyper, der næsten ikke kan gøre noget forkert, er ret overskudsagtige generelt træffer alle de rigtige valg. Dét ved I jo! Men:

 1. Lasse kan godt finde på at gemme sig lidt, hvis han er ved at rende ind i nogen han kender, men ikke lige orker at snakke med. Det kan sagtens være en god bekendt, men hvis han er træt eller skal skynde sig, kan der godt gå gemmeleg i den i f.eks. supermarkedet.
 2. Vi får en gang imellem så mange tømmermænd, at vi kaster op. Det er egentlig kun blevet værre med alderen, som mange nok oplever det. Men hold nu op, hvor føler man sig utjekket, når man er strandet på toiletgulvet i flere timer, fordi der er for langt fra sengen til toiletkummen, hvis nu kvalmen pludselig melder sig (igen).
 3. Vi har en kæmpe svaghed for Hammerslag på DR1! Vi føler os lidt gamle, når vi sidder sammen under tæppet i sofaen og ser 2-3 afsnit i træk, haha.
 4. Vi hader begge at snakke i telefon, og tager den som regel kun, hvis displayet viser et nummer, vi kender, eller hvis vi venter et opkald!
 5. Sidsel er typen, der altid tjekker sin bon efter i supermarket og påpeger, hvis gulerødderne er gået ind til 13 kr i stedet for 8.
 6. Vi spiser gerne en hel pose ovnfritter med ussel bearnaisesauce fra Graasten til, når vi har tømmermænd.
 7. Vi smugler af og til selv slik og chokolade med i biffen. Det føles lidt småligt, men på den anden side synes vi nogle gange, det er lidt for opskruede priser, de kører med i biografernes kiosker.
 8. Sidsel smider tit hår fra sin hårbørste i toilettet, selvom det er no-go. Men det skal altså til at stoppe!
 9. Når vi bor på hotel, tager vi gerne ALLE de små, lækre produkter med, når vi smutter. Lidt ligesom Ross i det der Venner-afsnit, haha. De er altså bare geniale til håndbaggagen, når vi skal ud at rejse!
 10. Vi går næsten altid i hjemmesko derhjemme, også når vi har gæster på besøg – og vi er desværre dårlige til at få skiftet dem ud, så de er helt udtrådte, smålugtende, hullede og ja, bare sørgerlige. Not so cool.

19 kommentarer

 • Jeg er altså med på både nr. 1, nr. 3 (boligrelaterede programmer generelt, faktisk), nr. 4, nr. 8, nr. 5, nr. 7 og nr. 10. Så enten er I alligevel nogle rimelig cool mennesker eller også har I lige kaldt en trofast læser utjekket, haha! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Hvor er det godt at høre :D Jeg tænker faktisk at begge muligheder er ganske fine! Vi kan også sige, at vi alligevel er rimelig cool og at vi også har en lige så cool læser? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også selv stor fan af Hammerslag, så det er der slet ikke noget underligt ved :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er jo også bare et herligt program, altså! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvorfor må man ike smide hår i toiletkummen? Er det fordi at det stopper afløbet? Min kæreste smider alt sit hår i kummen når han klipper sig hver 2. Måned. Jeg synes at det er vild ulækkert og bliver altid møg forskrækket, og det er først væk efter 8 skyl. Måske har jeg noget på ham nu ift, at han skal stoppe det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Jeg gør faktisk det samme. Jeg klipper mig så bare hver anden uge lige nu, fordi mit hår er så kort. Men ja, det er nemlig fordi det stopper afløbet. Jo længere hår, jo værre. Men hvis det “bare” er et par millimeter lange hår, tror jeg ikke, det er lige så slemt. Men altså, det kan du jo godt bilde din kæreste ind ;) https://www.bolius.dk/hvad-maa-du-ikke-smide-i-toilettet-25300/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Kæft hvor elsker man Bolius som ny husejer 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja! Der kan man finde svar på det hele :D Hestenettet, bare for husejere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg smugler satme også slik ind i biografen, uden dårlig samvittighed. 16.95 pr 100 gram er jo tyveri, haha! Selvom det så måske betød, at man så blander mindre slik, hvilket måske er en god ide, meeeeeen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mindre slik er aldrig en god idé :D Det bedste er, når man har leftover slik fra en biotur liggende, som man har glemt, men kommer i tanke om en aften, hvor man er helt sliksulten! Men ja, priserne er altså lidt sindssyge i biffen.. er det nu ikke nok at give 90-100 kroner for at se filmen? :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nygaard

  Jeg smugler satme også slik ind i biografen, uden dårlig samvittighed. 16.95 pr 100 gram er jo tyveri, haha! Selvom det så måske betød, at man så blander mindre slik, hvilket måske er en god ide, meeeeeen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er så meget med på den med de lækre produkter fra hotellet ;) Heldigvis har vi aldrig “lavet en Ross” på vej ud af hotellet… og hey – det er jo mega genialt til sportstasken de der små flasker så det ville jo være dumt ikke at gøre det, ikke? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Præcis, Jette! De små, lækre flasker er jo som lavet til at tage med fra hotellet og bruge til småudflugter og rejser!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  11. Både Sidsel og Lasse cykler uden cykelhjelm, selvom billedet skal på internettet og I bare ved, at der er én eller anden nederen mor-type, der vil påpege det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, du har ret, Mathilde. Der er vi totalt busted. Vi plejer ellers at være nogenlunde gode til at få cykelhjelm på, det var bare bøvlet at sidde med dem i bussen, fordi vi havde så meget andet med også.. egentlig en virkelig dårlig undskyldning. Shame on us!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarahb

  Haha, pånær nummer to kan jeg tilskrive mig samtlige punkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, dejligt Sarah! Så er vi ikke de eneste useje mennesker :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAH, ovenfritter med købebearnaise er perfekt tømmermændskiller. Jeg og min medblogger spiste det i fulde alvor hver weekend i flere år – kan toppe den op med, at der blev servet fiskefrikadeller af den præ-formede og stegte slags, koldt fra pakken :D Hvem sagde gourmet?

  Og det ryger gerne stadig ned, dog ikke hver uge, som back in the high school days B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, wow! Totalt gourmet – især fiskedellerne, lækkert touch. Det må vi da prøve en dag, hvor tømmermændene er ekstra slemme ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at udsætte sine behov