Min polterabend – Sidsel & Lasse
By the way #48

Min polterabend

Stærkt, stærkt polter-hold!

Pæleklatring og paintball.

Jeg fik tapet 2-3 liter øl til hånden, som selvfølgelig skulle drikkes, inden den måtte komme af igen.

Lasses polter-bajer!

I lørdags blev det endelig min tur til også at komme på polterabend! Og hold da op for en dag. Den var SÅ god! Den startede tidligt lørdag morgen i Galten – Sidsel og jeg sov nemlig hos hendes forældre, da vores lejlighed var lejet ud på Airbnb. Jeg havde faktisk SLET ikke regnet med, at det var den lørdag, der skulle blive polter-dag og jeg blev meget overrasket, da Sidsels mor “lige skulle vise mig noget” i deres entre, hvor gutterne så sprang frem og tog mig med (efter at jeg fik lov til at pakke en taske meget hurtigt). Jeg fik så bind for øjnene og høreværn på, så jeg ikke vidste, hvor vi kørte hen. Da jeg fik høreværn og bind af igen, var jeg et par sekunder forinden blev skubbet baglæns i et badebassin, drengene havde stillet op. Så var dagen ligesom i gang, haha! Derefter spiste vi morgenmad, fik et par øl (drengene havde selvfølgelig fået lavet særlige øl til dagen!) og et par Gammel Dansk og så var vi ellers klar til dagens første begivenhed.

Vi skulle naturligvis spille paintball! Jeg var mega klar på det og havde aldrig prøvet det før. Jeg skulle, som den eneste, trække i en stor banandragt, så camouflagedragten indenunder hjalp ikke meget, haha. Det var virkelig sjovt og hårdt de ca. 1½ time, vi var i gang og vi sluttede af med at jeg løb en distance mens alle 12 drenge måtte pløkke løs på samme tid. Av. Efter det skulle vi op at klatre – en pæl på 10-12 meter stod klar til os. Det gjaldt om at kravle helt op, stille sig op på en platform i toppen for så at hoppe ud og gribe fat i en trapez. Vanvittigt! Jeg skulle selvfølgelig gøre det som den første, og jeg var faktisk ret bange. Jeg er ikke højdeskræk som sådan, men jeg er da heller ikke udpræget pjattet med højder. Jeg klarede det heldigvis og var ret stolt! Senere fik jeg også lov til at rappelle og jeg sluttede af med en tur i en pænt hurtig zip-line.

Efter strabadserne fik vi mulighed for allesammen at tage et bad på en skole tæt på det sted, vi spiste morgenmad og hvor aftensmaden også skulle spises. Alle var lidt trætte, men et bad og en god brusebajer løftede stemningen gevaldigt! Vi fik også mulighed for at spille lidt basketball i den tilstødende gymnastiksal inden vi gik tilbage. Aftensmaden var en ordentlig burgermenu fra Kødstaden Burger Joint på Trøjborg – lige hvad vi trængte til! Herefter brugte vi 2-3 timer på lege, hvor jeg trak forskellige udfordringer, som jeg ofte selv skulle deltage i. Det var blandt andet “roulade på tid”, “spis en habanerochili”, ølbong-challenge og beer pong challenge. Disse timer var uden tvivl dagens hårdeste, og da vi satte kurs mod byen var vi alle godt fulde og glade.

Sidste planlagte stop var Highlanders Bar, hvor der var arrangeret ginsmagning. Her smagte vi på 5 forskellige G&T’er med nogle rigtig gode flasker gin iblandt. Derefter spillede vi terninger, drak øl, rap-battlede og hyggede os indtil vi simpelthen var nødt til at tage ud at danse. Vi lagde hurtigt vejen forbi Loulou, hvor der desværre var alt for proppet på dansegulvet (og resten af stedet i øvrigt). Derfor smuttede vi kort efter videre til Bar Smil, hvor vi dansede til en masse god musik til omkring kl. 4 om natten, hvor de sidste i selskabet så småt faldt fra og hvor jeg også selv måtte kaste håndklædet i ringen og stavre hjem til Trøjborg og falde helt glad og udmattet om i sengen. Vores Airbnb-gæster havde heldigvis tjekket ud i løbet af lørdag formiddag, så jeg havde hele lejligheden for mig selv, haha.

Alt i alt – den BEDSTE dag! Alt var så sjovt og herligt, og man bliver helt rørt over at se så mange af sine gode venner samlet og at der er blevet arrangeret sådan en fed dag. Jeg tror ikke, det er let at planlægge en polterabend, men jeg skal love for at jeg blev blæst bagover i lørdags. Kæmpe tak til min best man, Andreas, og til de af gutterne, der har hjulpet ham med at få det hele til at gå op.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #48