Vores bedste sushisteder i Aarhus – Sidsel & Lasse
Min polterabend

Vores bedste sushisteder i Aarhus

Reklame for Just Eat

Sushi er efterhånden blevet, hvad italiensk var for danskerne i 90’erne – en lækker hverdagsspise, som engang var ret eksotisk, men som er blevet mere og mere udbredt. Udbuddet af sushi i Aarhus er generelt ret stort, og vi har efterhånden spist en del forskellige steder med varierende oplevelser. Der er jo ingen facitliste, så I får vores egne, udvalgte steder, som vi selv bedst kan lide at få sushi fra, og som vi godt tør anbefale til jer ;) Kom endelig med tilføjelser eller nye steder, I synes, vi skal prøve!

A+ Siam Sushi

Én af vores nye favoritter! A+ Siam Sushi har flere gange vundet priser fra Just Eat, hvor de har ligget i top 100 over bedste restauranter i landet. De har både et sted på Nørreport (mest til takeaway, da det ikke er så stort) og en restaurant i Skolegade. Vi har fået frisk og lækker sushi herfra hver gang.

letz-sushi-5

LETZ Sushi

LETZ Sushi er en større kæde med restauranter både i Aarhus og København. Niveauet er højt og LETZ slår sig især op på deres fokus på fisk og miljø, hvor de sørger for, at havbund og marineliv ikke tager skade når de fisk, de serverer, bliver fanget. Derudover arbejder de på at blive ASC- og MSC-certificerede. Politisk og miljømæssig korrekt og velsmagende sushi.

Karma Sushi

Både i Frederiksgade og Vestergade finder du Karma Sushi-restauranter. Hos Karma Sushi er der ligeledes fokus på miljø og bæredygtighed (med det navn ville alt andet næsten også være dumt!) og samtidigt sørges der for et super højt niveau på sushien – både for øjet og smagsløgene. De har også en vegansk menu, hvis man er til den slags :)

just-eat-6a

Seisei sushi

Helt klart vores go-to sted, når vi skal ha’ sushi på Trøjborg. Seisei ligger på Tordenskjoldsgade og leverer god, varieret kvalitetssushi uden dikkedarer. Priserne er ikke helt til den billige side, men vi synes, maden er det værd. Prøv også deres lækre bowls med laks eller rejer. Vi plejer at tage maden med hjem, men du kan også spise i deres restaurant.

SAICHI

Nørregade og Jægergårdsgade gemmer hver på en SAICHI restaurant, hvor du kan nyde deres glimrende udvalg af varieret sushi. Generelt fokuserer SAICHI på det japanske køkken og serverer derfor flere forskellige japanske retter som kan nydes på restauranten eller tages med hjem.

Sota Sushi

Muligvis det mest kendte sushi-sted i Aarhus. Og ikke uden grund. SOTA og Sota Sushibar (på henholdsvis Banegårdspladsen og i Vestergade) leverer sushi og mange andre asiatiske retter af meget høj kvalitet. Skal du have en sushioplevelse, der kan lidt mere end “hverdagssushi” som takeaway hjemme i sofaen, er Sota helt klart et af de bedste bud i Aarhus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min polterabend