By the way #49 – Sidsel & Lasse
Vores bedste sushisteder i Aarhus

By the way #49

På blomsterjagt til brylluppet

By the way:

 • Det var ret vildt, hvor stor viral rækkevidde, Danmarks roast på Fox Business fik. Vi synes stadig, det er alt for sjovt. NOBODY GRADUATES!
 • Vi har været væk fra vores lejlighed i små fire uger efter ophold i Sverige, huspasning i Galten og senest sommerhustur i Øer, og det føles næsten uvant at være tilbage i Aarhus. Som om man lige skal falde til igen, kender I det?
 • Nu begynder brylluppet for alvor at komme tæt på, og vi har – af flere årsager – været ret pressede over den sidste planlægning. Det betyder også, at vores blogging de næste par uger måske ikke bliver helt så regelmæssig, som vi plejer. Mere om det i et senere indlæg.
 • Vi har kun holdt én uges sommerferie, sådan, ægte sommerferie. I skal dog ikke have ondt af os, det er bare fordi vi gemmer feriedagene til roadtrip i USA til oktober og rejse til Maldiverne i november!
 • I kender måske allerede Instagram-profilen “Danmarksmad” – vi følger selv trofast med og får dagligt grineanfald over de sindssyge retter, de kære danskere kaster sig ud i! Geleret multifrugtjuice med bananer, anyone?
 • Nogle af jer havde gættet det – men nu må vi også selv skrive det her: vores gode ven Michael skal være med i denne sæson af Gift ved første blik! Vi ved endnu ikke, hvor meget vi selv kommer til at være med i de forskellige afsnit, men mon ikke der kommer et lille glimt eller to ;) Nu er det jo heller ikke os, det handler om. Vi synes, I skal tage at se med – det bliver spændende!
 • Vi tog lige os selv i at glæde os til noget så langt væk som juleferien forleden. Det må være et tegn på, at vi har lidt (for) mange planer i kalenderen..
 • Efter bryllup er Lasses plan med sin frisure, at den skal til at være lidt længere igen. Han kan bare ikke helt finde ud af, hvor langt eller hvad det i det hele taget skal være for en frisure. Noget helt nyt, eller noget, han har haft før? Har I nogle tips til seje frisurer til Lasse?
 • I har sikkert hørt det, men vi studsede godt nok over et Mads & Monopolet-dilemma, hvor et nygift par spurgte, om de kunne tillade sig at give nogle af deres gæster en reprimande for de gaver, de havde givet, fordi de var for billige (!!). På en måde er det lidt synd for dem, for de fik godt nok lidt af en hård medfart af publikummet på Smukfest og af monopolet. På den anden side… hvad havde de regnet med? Selvfølgelig må man da ikke brokke sig over størrelsen på gaverne! Det er jo slet ikke det, det handler om. Senere prøvede de så at “svare igen” og uddybe, hvorfor de var blevet misforstået. Det virkede dog stadig ikke helt som om, de havde fanget det og det er stadig lidt svært at fatte sympati for dem. Beklager, Dorthe og Leif.
 • Vi ved godt, det er totalt forkælet! Men vi har en lille bitte smule lyst til at købe et hus i stedet for en lejlighed. Det er i høj grad på grund af misundelse over vores venner Mathilde og Bjørn og deres sindssygt hyggelige rækkehus med den fineste have – også på Trøjborg! Vi er dog stadig TOP glade for Marmeladefabrikken. Men altså… men må vel gerne kigge lidt fremad ;)
 • Vi er i gang med et indlæg, hvor vi gerne vil anbefale de bedste pita-steder i Aarhus – kan I anbefale nogle steder, vi skal prøve? :)

2 kommentarer

 • Camilla

  For mig er “Byens Pita” på Nørregade en sikker vinder. Men ellers “De Fyrretyve Røvere” på Frederiks Allé, jeg har ofte fået anbefalet dem og deres friterede broccoli. Ulempen er dog, at mulighederne for at sidde ned ved Byens Pita er begrænset og ved De Fyrretyve Røvere ikke-eksisterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   De Fyrretyve Røvere har vi prøvet, det er åndssvagt godt! Men ja, det ville da være rart med siddepladser også.. Især når man bor i den anden ende af byen :D Tak for tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bedste sushisteder i Aarhus