Tilbage til hverdagen – Sidsel & Lasse
Kender I det, når man får aflyst sin bryllupsfest tre uger før festen skal stå?

Tilbage til hverdagen

Reklame for Jack & Jones

Skjortejakke, t-shirt, habitbukser og sneakers fra Jack & Jones og solbriller fra VIU Eyewear (gave)

Så er sommeren så småt ved at ebbe ud (på nær 1/9, hvor vi selvfølgelig får fantastisk vejr til brylluppet) og dagligdagen er ved at indfinde sig igen med arbejde, indkøb og alt, hvad der hører til hverdagslivet. Det betyder også, at jeg så småt har lagt mine shorts på hylden for i år og nu er begyndt at kigge frem mod lange bukser og efterårsgarderoben. For at være helt ærlig, er jeg faktisk også mest fan af lange bukser – det kan bare være svært at få et outfit med shorts til at se sejt ud, altså! Et vigtigt stykke tøj i garderoben til efteråret er overgangsjakken, der kan bruges på de sensommeraftenerne og over en strik, når vejret bliver lidt koldere. Dertil er ovenstående shacket et helt perfekt bud – især med bowling-kraven, som nok er én af mine yndlingsdetaljer på en skjorte. Dertil er jeg hoppet i mine go-to habitbukser, som har den perfekte pasform (ikke for løse, ikke for stramme) og som passer til stort set alt. Jeg var så uheldig at ødelægge mit gamle par i en brandert til SPOT Festival for nogle måneder siden, så dette nye par er ekstra kærkomment.

Hele outfittet findes i Jack & Jones i Bruuns Galleri, som i disse dage får en masse seje efterårsvarer hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det, når man får aflyst sin bryllupsfest tre uger før festen skal stå?