Vind billetter til this. – en ny kreativitetskonference og festival i Aarhus – Sidsel & Lasse
Tilbage til hverdagen

Vind billetter til this. – en ny kreativitetskonference og festival i Aarhus

I husker måske, at jeg sidste år var til Creativity World Forum, der med stor succes blev afholdt som en del af arrangementerne tilknyttet Aarhus som europæisk kulturhovedstad. Det gik faktisk så godt, at arrangørerne bag fik blod på tanden til at fortsætte med at samle kreative fra Aarhus og resten af verden til en konference og festival i Aarhus. Dette initiativ er blevet til this., som løber af stablen d. 13-14 september i år.

this. er en todelt begivenhed bestående af en kreativitetskonference og en åben musik- og
kulturfestival. Visionen bag er at skabe det mest indflydelsesrige samlingssted for erhvervsliv, den kreative industri samt det kultursultne publikum, vi har i Aarhus. Tænk SXSW og Web Summit, bare i aarhusianske rammer. Udover en super spændende konference-del med mulighed for at høre blandt andre Astrid Andersen, Julie Andem (skaberen af SKAM) og forfatterne bag den danske Netflix-serie ‘The Rain’ vil der også være en festival-del, som bliver fyret af d. 14 september på Sydhavnen i Aarhus. Festivalen, der har en ganske rimelig billetpris på 200 kroner, kommer både til at bestå af musik, mad, kunst og et generelt stærkt fokus på den visuelle oplevelse på tværs af de forskellige felter. Indtil videre er blandt andre Clara, MOODY, KING og Den Sorte Skole offentliggjort som navne, der vil spille på dagen for de mange mennesker, der kommer til at besøge festivalen.

Jeg tror, this. bliver en fantastisk begivenhed og helt klart noget, man ikke bør gå glip af, hvis man er bare en smule kulturinteresseret – især festivalen bliver rigtig sej! Konferencen bliver uden tvivl også lærerig og fyldt med kreative mennesker og spændende input, men for de fleste vil festival-delen nok være det mest “tilgængelige”, hvis ikke du arbejder i den kreative branche ;) Generelt er det vanvittig fedt, at der sker så mange seje ting i Aarhus og jeg er sikker på, at this. kommer til at være et tilbagevendende koncept, som byen kommer til at få stor glæde af.

Før du køber billetter til festivalen, skal du da have chancen for at vinde dem her på bloggen! Vi udlodder 5 x 2 billetter og du kan blive én af de heldige vindere ved at smide en kommentar med dit navn i kommentarfeltet til dette indlæg. Husk at skrive din e-mail i e-mail-feltet, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder :) Vi udtrækker en vinder d. 29/8 kl. 12 og vinderne får besked direkte via e-mail.

OBS: billetterne, vi udlodder, er kun til festivalen, der finder sted d. 14/9. Vil du købe billet til konferencen, kan den købes her.

Du kan læse mere om this. her, hvor du også kan købe billetter til konferencen og/eller festivalen.

18 kommentarer

 • Julie

  Uhh det lyder som en vildt spændende festival og lige noget for min søde veninde Sofie, der netop er immigreret til Århus i kærlighedens navn. Hun er stadig ved at finde sig til rette i smilets by, så jeg ville elske at overraske hende med to billetter og vise hende byen fra sin bedste kulturelle side :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg håber, at jeg bliver den heldige. Er lige blevet selvstændig og kan super godt bruge en kreativ indsprøjtning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick

  Fedt arrangement! Det vil jeg meget gerne med til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det kunne være så fedt og dejligt, at der er mulighed for at vinde billetter til det her på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Yes – det vil jeg super gerne med til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er så sinddsygt vild med konceptet bag dette fantastiske event og er så indeligt glad for, at det skal foregå i Aarhus. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er jeg sikker på, jeg kan hive meget af dén viden og inspiration med hjem til min aarhusianske arbejdsplads, hvor jeg til dagligt sidder med kommunikation og marketing. Eij, hvor jeg ville elske at suge til mig af al den kreativitet. Jeg krydser fingre herfra og til på onsdag :) Mvh. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det lyder mega spændende, og jeg vil super gerne deltage i begge dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lyder for fedt 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica Hansen

  Jeg elsker, at Århus er ved at blive en kreativitets hovedstad 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla G

  Kunne blive en fed oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Lyder så optur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  🍀🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilia

  Dét kunne da være mega fedt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det lyder spændende – kunne være sjovt at komme med til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Yes, en fed mulighed! Det vil jeg mega gerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jørgensen

  Mia Jørgensen
  Som eksilvendelbo ELSKER jeg virkelig også, at der altid sker et eller andet i Aarhus. Man behøver i hvert fald ikke kede sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Drachmann

  Jeg var også med sidste år, så jeg er på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen