H&M Studio AW18 favoritter – Sidsel & Lasse
Vi ses på den anden side!

H&M Studio AW18 favoritter

Så er H&Ms Studio-kollektion for efteråret og vinteren snart på gaden – nærmere bestemt d. 6 september. Denne sæson har H&M valgt to forskellige stilretninger og -inspirationer til herre- og damekollektionen. Som de mange seneste sæsoner af H&M Studio er vi ret vilde med overtøjet – der formår H&M at brillere gang på gang. Vi glæder os også til at hoppe i nogle tykke striktrøjer her til efteråret, og der er bestemt også nogle gode bud i de to kollektioner. Se vores favoritter herunder og shop kollektionen i udvalgte butikker og på hm.com d. 6 september.

Kollektionen til kvinder er for AW18 inspireret af 90’er kultserien Twin Peaks, hvor statement styles bliver kombineret med forskellige items lånt i herregarderoben. Det hele er så tilsat et twist fra 50’erne, hvilket giver kollektionen et ret interessant udtryk, der peger i flere retninger.

 

Herrekollektionen for H&M Studio AW18 finder sin inspiration hos Ivy League og den preppy stil, man traditionelt har set på de amerikanske colleges. Kollektionen er så opdateret med punkede og sporty detaljer, der giver det overordnede udtryk et mere moderne islæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses på den anden side!