Flashback: weekend getaway – Sidsel & Lasse
H&M Studio AW18 favoritter

Flashback: weekend getaway

Reklame for Aarhus Airport

Tilbage i maj havde vi den mest hyggelige weekend-getaway i Oslo, hvor vi faktisk nåede overraskende meget uden at det føltes stresset. Oslo er en sindssygt dejlig by, og vi vil meget gerne tilbage dertil engang. Selve rejsen dertil var overraskende hurtig og der var et minimum af spildtid, da vi jo kunne flyve fra Aarhus Airport, som vi er ambassadører for i år. I kan finde vores billeddagbog + video her og vores Oslo-guide her. Når vi er på vej hjem fra en rejse, slår vi tit tiden i lufthavnen ihjel ved at rangere de bedste oplevelser, vi hver især vægter højt på den netop overståede tur. I Oslo var blandt andet Prindsen Hage, Operahuset og byområdet Grünerløkka højt på listen over de bedste oplevelser, selvom vi slet ikke er i tvivl om, at Oslo har meget mere at byde på end det, vi kunne nå at opleve på de tre dage, vi var der. Netop derfor skal vi altså tilbage engang :)

Det er kun tre måneder siden, vi var af sted, men det føles som om, det er meget længere siden. Det skyldes nok alle de ting, der er sket i mellemtiden. Lige nu føler vi begge, at der er rigtig, rigtig meget fart på alting og selvom vi er på den anden side af brylluppet, kunne vi faktisk godt begge bruge en weekend, hvor vi tager væk, trækker stikket og ikke tænker på andet end hinanden. Det må nok desværre vente lidt endnu, da der stadig er mange ting i vores tætpakkede kalendere de næste par måneder. Som vi skrev tidligere på måneden, tog vi forleden os selv i at glæde os til juleferien. Det kan vist kun tolkes som et tegn på, at der er lidt meget tryk på blogger- og arbejdskedlerne. Men når nu tankerne falder på juleferie, så har vi da også snakket om muligheden for at tage på en getaway der – det er jo en ret god jul i år i forhold til fridage – hvis bare man tager to fridage, kan man have fri helt fra d. 22/12 2018 til og med d. 2/1 2019. Not too bad! Så der skulle jo være god mulighed for en spontan sviptur derimellem ;)

Lige her kan du se de forskellige direkte SAS-afgange fra Aarhus Airport og vi har blandt andet kig på hyggelige Stockholm, som det er alt for længe siden, vi sidst har besøgt. Ellers kunne Nice også være en lækker mulighed for at tilføje en ny by til “steder vi har besøgt”-listen :) Lige nu kan vi ikke helt overskue at planlægge rejser flere måneder ud i fremtiden, så på en måde er det lidt genialt, at vi har Aarhus Airport lige i nærheden – så er der plads til mere spontane ture, der ikke nødvendigvis behøver at være planlagt flere uger eller måneder i forvejen.

4 kommentarer

  • Isabella

    Hvor er den smukke nedderdel på det øverste billede fra? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

    Jeg gad godt læse et indlæg, hvor I kommenterer på DR3’s nye programserie “Ku godt – må godt, fortællinger fra et åbent forhold”. Tænker I kunne give er ret godt perspektiv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio AW18 favoritter