Vores bryllup: Personlig, “hjemmebrygget” bryllupsøl – Sidsel & Lasse
Vores bryllup: Sidsels brudekjole

Vores bryllup: Personlig, “hjemmebrygget” bryllupsøl

Reklame for Crafted By

Nu er der gået en uge siden vores bryllup og vi er så småt ved at have fordøjet alle indtrykkene og er vendt tilbage til dagligdagen. Vi går dog stadig og tænker tilbage på alle de gode oplevelser i forbindelse med brylluppet – både vores polterabender (underligt ord i flertal) og selvfølgelig selve vielsen og bryllupsfesten.

I forbindelse med forberedelserne til festen fik vi mulighed for at lave vores helt egen costumized bryllupsbajer fra Crafted By – en virkelig sjov (og oplagt!) mulighed for at gøre brylluppet endnu mere personligt – især nu hvor mange af vores oprindelige planer måtte ændres i sidste øjeblik. Lasse havde faktisk allerede stiftet bekendtskab med konceptet, da hans kammerater havde bestilt 48 øl i forbindelse med hans polterabend – både en IPA og en guldøl – selvfølgelig med hver deres etiket.

Da vi skulle lave vores egen bryllupsøl blev vi hurtigt enige om, at den skulle have kærlighed som tema. Vi sad faktisk ret længe og diskuterede, hvad øllen skulle hedde. Vi var forbi mange forskellige muligheder: “Bryllupsbajer”, “S&L Bryllup”, “#JA”, “Elskovsøllen” og mange andre bud. Vi endte dog på “Liquid Love”, som vi selv syntes var ret genialt fundet på. Efter at have bestilt øllene fandt vi så ud af, at der også var en eksempeletiket på Crafted By’s hjemmeside, hvorpå der stod Liquid Love, haha. So much for trying to be original. Øllene blev nu stadig vildt fine og faldt i god jord hos vores gæster med det samme, de blev stillet på bordet til receptionen sammen med champagnen. Samtlige øl var faktisk drukket, da vi nåede brudevalsen kl. 23.45. Heldigvis nåede vi at tage én enkelt øl fra, som vi gemmer som minde. Måske deler vi den sammen på vores 1-års brullupsdag i 2019? ;)

Selve processen med at lave og bestille øl hos Crafted By er super simpel. Du kan enten designe og vælge smagen på din øl helt fra bunden eller vælge at designe din egen etiket, som du så får puttet på den af “favoritterne”, du vælger. Skal du lave din øl fra bunden, er det blot disse trin, du skal igennem:

 1. Vælg bitterhed, farve og styrke på din øl. Du kan vælge fra 1 til 5 på hvert parameter.
 2. Vælg om du vil tilføje en frugtig eller ristet smag til øllen.
 3. Angiv navnet på øllen (f.eks. Liquid Love) og hvem, der har brygget den (f.eks. S&L).
 4. Vælg op til 2 farver til etiketten og eventuelt et farvet mønster.
 5. Vælg antal øl, du ønsker. Du kan bestille ned til 12 øl, hvilket koster 349 kroner ex. pant og levering.
 6. Vent på at din øl bliver leveret. På forsiden står, hvornår du senest kan forvente, at din øl bliver leveret.
 7. Nedkøl, drik og nyd!

Den øl, vi valgte at lave, skulle være en letdrikkelig og sommerlig en af slagsen, blev vi enige om. Derfor satte vi den til 1 ud af 5 i bitterhed, 2 ud af 5 i farve (og dermed ikke så stærke smagsnoter af ristet malt) og 3 ud af 5 i styrke (5,5% alkohol, da man jo også gerne måtte blive lidt drunk in love af den ;) ). Som I kan se var øllen som sagt et hit hos gæsterne – både hos mænd og kvinder. Også på trods af den lyserøde kærlighedetiket, haha. Den passede perfekt ind som alternativ til boblerne, da vi holdt reception på Lystbådehavnen og den blev også drukket flittigt til maden bagefter.

Generelt er vi pjattede med konceptet bag Crafted By og vi forstår faktisk ikke helt, hvorfor noget lignende ikke er blevet lanceret tidligere? Vi vil helt klart lave flere øl hos Crafted By, når lejligheden byder sig. Det er jo et perfekt koncept til fødselsdage, Fars dag, events, sommerfester og ja, alle sammenhænge, hvor man gerne vil vise, at der er lagt lidt tanke bag planlægningen.

2 kommentarer

 • Teresa

  Virkelig genial idé! Drunk in love var heller ingen dårlig idé til et navn på øllen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej! Det skulle vi da så meget ha’ kaldt den! Godt bud ja :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllup: Sidsels brudekjole