By the way #51 – Sidsel & Lasse
USA i motorhome med Jysk Rejsebureau #1

By the way #51

By the way:

 • Vi hedder stadig bare Lasse Ribergård Rasmussen og Sidsel Hilding-Hamann. Det der med at sammensmelte efternavne må vi altså vente med, til vi får børn. Vi kan ikke helt overskue det lige nu, haha.
 • I sidste “by the way” fik vi konstateret, at en del af jer følger med via Bloglovin’ – så vi vil da gerne gøre opmærksomme på, at du kan følge bloggen HER. Til de, der ikke kender Bloglovin’, er det en side, hvor du får ét samlet feed over nyeste indlæg fra de blogs, du følger på tjenesten. Ganske smart!
 • Det er lige før, vi har nok sprut og mixers til overs fra brylluppet til at vi ikke behøver købe nyt ind, når vi skal holde dobbelt 30-års næste år. Og så er vores sprut-bord (fancy..) hjemme i stuen lige nu loaded med gode sager, som vi har fået i bryllupsgave. Ja tak!
 • Foretrækker I, at de danske profiler, I følger på Instagram, skriver på dansk eller engelsk? Vi har jo begge skrevet på engelsk længe, men er begyndt at skrive på dansk igen. Det føles bare mere rigtigt, når nu så mange af vores følgere er danske :)
 • Hvad i alverden sker der for de her “puttemiddage” der er blevet rapporteret om på flere nordsjællandske gymnasier? Shit, hvor lyder det bare nedværdigende og forfærdeligt. Sådan nogle ting skete godt nok ikke på vores gymnasier! Måske var der et par ting, der ikke var helt fine i kanten, men da slet, slet ikke på dette niveau. Gjorde/gør man også sådan på de gymnasier, I har gået på?
 • Sidst snakkede vi om en af vores guilty pleasure-retter, nemlig köttbullar fra IKEA. Denne gang vil vi gerne slå et slag for hjemmelavet pariserbøf – det er da comfort food med stort C! Især med lækkert surdejsbrød under bøffen.
 • Prøv lige at se et sejt domæne, Lasses folkeskolekammerater købte i forbindelse med en sang, de havde skrevet til brylluppet, haha! De er sgu søde.
 • I år bliver uden tvivl det år, hvor vi har oplevet færrest events under festugen. Vi har simpelthen haft for travlt. Fik I oplevet noget sjovt? Vi besøgte Phobiarama på Bispetorv, hvilket vi fortæller lidt mere om i vores næste “set, hørt og læst”-indlæg. Men vi kan allerede nu afsløre, at det var en virkelig nice oplevelse!
 • Har I læst denne artikel med Jon og Astrid, der handler om Astrid som “Instagram wife”? Det er ret sjovt! Og Sidsel kan nok relatere en smule, haha. Vi er dog slet ikke lige så dedikerede til at skyde vilde billeder hver dag, som det søde par :)
 • Vi har lavet relativt lidt mad hjemme i køkkenet på det seneste, hvilket har resulteret i et køleskab, der ligner noget, en ungkarl på 21 kunne være stolt af. Dåseøl, ketchup og en masse forskellige ting på tube og glas, der kan holde sig for altid. Fedt.
 • Har I set dette afsnit af Detektor? Et par modemagasiner kommer under luppen for måske at lave skjult markedsføring. Vi har lidt haft det på fornemmelsen, men nu ser det ud til, der måske sker lidt i magasinbranchen på det område. Det er i virkeligheden nok tiltrængt.

12 kommentarer

 • Camilla Kirstine

  Det er jo en helt særlig luksus altid at ligge inde med noget at byde gæsterne (læs: med alkohol!). Jeg synes det er så lækkert. Især hvis man har fået det foræret og er på SU ;) Vin, gin etc. er jo bare rocker dyrt, hvis man skal have noget der smager godt, og personligt vil jeg hellere undvære hvis det alligevel ikke smager mig. Derudover ser det altså temmelig cool og overskuds-agtigt ud at have en fyldt barvogn !

  Mht. sprog og instagram. Jeg har det lidt som andre her i kommentarsporet: kan faktisk godt stå lidt af når danske bloggere skifter til engelsk. Jeg kan heller ikke helt argumentere for hvorfor, men jeg tror det har noget at gøre med, at jeg føler noget af personligheden og ‘nærheden’ forsvinder… Men selvfølgelig giver det mening såfremt ens læsere hovedsageligt taler engelsk.

  Detektor er genialt og jeg ser det altid. Synes også det var interessant at få lidt fakta på noget jeg ligesom jer har haft gisninger om i magasinbranchen.

  P.s. jeg har i årevis fulgt jer via bloglovin og det er altså bare en nem måde altid at være opdateret på. Alligevel tjekker jeg sommetider ind på bloggen uden der er nye indlæg på bloglovin, men det kunne jo være jeg var heldig;) Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Præcis! Synes virkelig også det er overskudsagtigt at have et velfyldt sprutbord til når der kommer gæster på besøg :D

   Og jeg er helt med på det med sprog på IG – det er nok lidt det samme, som når man hører et oplæg på engelsk af en, man ved, snakker dansk. Så vil man hellere bare ha’ at de snakker dansk, ikke? :)

   Haha, hvor er det sødt du tjekker ind, selvom der ikke er noget nyt på Bloglovin’ :D Og tusind tak fordi du følger så trofast med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har netop set afsnittet af Detektor. Meget tankevækkende! Generelt synes jeg, at jeg er ok klog – men lige på det område her, har jeg været naiv. Jeg har aldrig lagt to og to sammen. Læser nok anbefalingerne fremover med lidt mere skepsis (og det er jo egentlig synd!) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er nemlig synd ja! For jeg synes, modemagasinerne har så meget fint og godt at byde på. Synes især Euroman er gode til at lave nogle gode, dybegående artikler og spændende interviews. Men det er ærgerligt, hvis de skal skæmmes af at ligge side om side med skjult reklame. Indtil videre ser jeg det stadig kun som indicier, men det ser godt nok ikke helt godt ud. Og underligt, at Egmont ikke vil stille op til interview, hvis de mener, der virkelig ikke er sket noget forkert. Det er sjovt, så meget folk har haft paraderne oppe ift. skjult reklame på blogs (selvom der selvfølgelig også har været tilfælde på blogs) mens man ikke har skænket det en tanke, når man læser magasiner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Fortrækker helt sikkert at I skriver på dansk, på trods af at nogle ting udtrykkes bedre på engelsk..
  Og JA, puttemiddage er en reel ting.. Når man går i 1.G stiller man måske ikke altid kritiske spørgsmål så dengang (for 10-ish) år siden, var det faktisk lidt en ære at blive inviteret..
  Hilsen Nordsjælland🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, engelsk har bare flere ord (og sætninger, der lyder lækkert), men dansk er nok mere i øjenhøjde, tror jeg :) Kan faktisk godt forstå, hvorfor det må være en ære at blive inviteret. Altså, hvis nu en puttemiddag var sådan, at man mødte nogle søde 3.g-fyre, som måske havde lyst til at være kærester eller bare gode venner – så havde det jo været fint nok. Men sådan som det udfolder sig i dag, det hører jo ingen steder hjemme. Kan dog godt forstå, at man som nyudklækket 1.g’er ikke lige har mod på at sige fra overfor det, hvis man da overhovedet overvejer at sige fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Tror ikke at jeg har fået sagt tillykke med jeres bryllup, så stort tillykke! I så begge to så smukke ud, håber at I havde en fantastisk dag! :)

  Med hensyn til sproget på insta, så skriver jeg selv på engelsk, også på facebook, fordi mange af familiemedlemmerne kun taler engelsk :) Tænker ikke rigtig over det når jeg følger de danske profiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak! :) Vi havde den skønneste dag! Okay, det giver jo også meget god mening, så det kan jeg godt forstå. Men ellers er der vist en “translate” mulighed, som de ville kunne bruge? Selvom det selvfølgelig ikke altid er lige gode oversættelser :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg foretrækker klart, at der skrives på dansk! Jeg står faktisk lidt af, når bloggere og andre på instagram begynder at skrive på engelsk :-) Jeg ved ikke helt hvorfor, det er jo nok fordi, jeg synes dansk er nemmere at læse og forstå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det er selvfølgelig nemmere at forstå :) Men det kan måske også virke lidt underligt, hvis det er en dansk Instagrammer/blogger med mange danske følgere. Da jeg begyndte at skrive engelsk tænkte jeg, det kunne appellere til udenlandske følgere (som jeg så ville få flere af), men nu vil jeg egentlig hellere bare skrive på dansk :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  I forhold til at skrive på instagram, så foretrækker jeg klart, at I skriver på dansk. Jeg ved ikke helt hvorfor, men gør det på en måde lidt lettere at ‘mærke’ jer i det, synes jeg. Og instagram har jo også en oversætfunktion, der fungerer nogenlunde, til de af jeres følgere, der ikke forstår dansk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jeg kan sagtens følge dig, Marianne! Synes faktisk også selv bedre om, når bloggere skriver på dansk på Instagram. Altså selvfølgelig hvis de ER danske ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA i motorhome med Jysk Rejsebureau #1