18 overgangsjakker til efteråret – Sidsel & Lasse
Vores bryllup: detaljer fra festlokalet

18 overgangsjakker til efteråret

Efteråret er pludselig ved at være over os igen, hvilket for nogles vedkommede betyder, at overtøjsgarderoben kommer til kort. Det er især her i september, at det kan være besværligt at finde en god overgangsjakke, der kan fungere uanset om det er en lun og solrig efterårsdag eller en blæsende og kølig én af slagsen.

Fake fur, tern, taljebælter og klassiske silhuetter er på tapetet i år og så er der større fokus på længderne på jakker og frakker – mellemlængderne er trådt lidt i baggrunden til fordel for enten helt korte jakker eller helt lange frakker. En lang frakke eller trenchcoat er ikke til at komme udenom i år – og det gælder både mænd og kvinder.

Herunder har vi hver især givet 9 bud på jakker og frakker til overgangstiden fra sommer til efterår:

1: H&M 2: &Other Stories* 3: Selected Femme 4: CLOSED 5: Ellos 6: &Other Stories * 7: Mango 8: Filippa K* 9: Second Female

 

1: Norse Projects 2: Hope 3: Han Kjøbenhavn 4: H&M Studio 5: Tiger of Sweden 6: Arket 7: Stutterheim 8: NN07 * 9: Samsøe & Samsøe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bryllup: detaljer fra festlokalet