Legends AW18 og ny efterårsfrakke – Sidsel & Lasse
Set, hørt og læst: september

Legends AW18 og ny efterårsfrakke

Reklame for Legends

Frankie frakke

Pismo sneaker

Cartona strik + Cardiff skjorte

Mine sko- og støvlefavoritter for AW18

Pier frakke + Salerno jakke

Frankie frakke

Frankie frakke + Trinity jakke

Efterårskollektionerne er efterhånden landet, og en af de butikker, jeg har glædet mig til at besøge, for at se nærmere på AW18-varerne, er Legends i Aarhus. Jeg har generelt været imponeret af niveauet fra det relativt unge brand, og især de seneste sæsoner synes jeg, man har kunnet se, at der bliver taget store skridt i produktudvalget, kvaliteterne og produktionen. Noget, jeg savnede sidste efterårssæson fra Legends, var tykkere striktrøjer og tungere, mere varme jakker. Det synes jeg, de er kommet rigtig godt efter i år, hvor flere uld- og dynejakker samt tykke striktrøjer er at finde i sortimentet, der selvfølgelig stadig tæller de bukser, skjorter, t-shirts, solbriller, sko og mere, som Legends i forvejen er gode til at lave.

Indtil for nyligt havde jeg ikke en eneste dobbeltradet jakke i garderoben (for dårligt!), så derfor var jeg hurtig til at slå kløerne i uldfrakken på billederne ovenover, som jeg tror, bliver et rigtig godt og flot bekendtskab her i overgangstiden mellem efterår og vinter. Jeg er vild med den store krave (som jeg næsten altid slår op, fordi jeg synes, det ser sejt ud) og selvfølgelig de to rækker af knapper, som giver et virkelig sejt look. Den lange, dobbeltradede frakke er et klassisk stykke overtøj, som du sagtens kan bruge mange sæsoner endnu. Frankie-frakken findes endnu ikke online i den mørkegrå farve, jeg har den i, men hop forbi Legends i Klostergade 1 i Aarhus C og få selv nærmere syn for sagen ;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Set, hørt og læst: september