By the way #53 – Sidsel & Lasse
Legends AW18 og ny efterårsfrakke

By the way #53

Kæmpe pose med brød fra Mor Anna købt gennem YourLocal

By the way:

 • Vi har allerede været gift i over en måned! Som tiden dog flyver.
 • Vi har stadig ikke prøvet det her plantefars fra Naturli’, som nærmest delte Danmark i to for nogle måneder siden. Har nogen af jer prøvet det? Og brød I jer om det?
 • Lasse har slet ikke haft nogen større reaktion på at fylde 30 og tiden op til har han ikke rigtig tænkt over det. Er det mon noget, der først går op for én, når man har været 30 i lidt tid?
 • Vi har efterhånden en masse tøj og sko, vi gerne vil sælge ud af, men alle vores weekender er booket op, så vi har nærmest ikke tid i år til at få solgt ud af det. #firstworldproblems
 • Den store bagedyst er i gang! Og vi er SÅ klar. Hvad sker der lige for Emils skills? Han er jo for vild. Han er blandt vores favoritter lige nu. Hvem hepper I på?
 • Der er kommet nogle gode spørgsmål til vores Q&A, hvor vi optager svarene som video. I kan nå at stille spørgsmål endnu :)
 • Vi bliver ved med at være lidt lune på tanken om et kolonihavehus, men kan ikke helt finde ud af, om vi rent faktisk skal skrive os på venteliste til et. Vi har jo alt, hvad vi skal bruge i Marmeladefabrikken. Men det virker SÅ hyggeligt at have en kolo. Måske er det nok, bare at have venner, som har en kolo?
 • Det er indlæg som dette fra Helse Matilde, der gør os ekstra glade for, at vi ikke er på dating-markedet og ikke har været det længe. Det er godt nok noget helt andet end dengang, vi var rigtige singler for 12+ år siden.
 • Vi kan ikke få armene ned over brød fra Mor Anna i Mejlgade. De lavede også kagerne til vores bryllup (små pavlova’er og citrontærter). Vi er blevet ret gode til at købe “blandede godter”-posen på YourLocal app’en, hvor man får overskudsbrød og -kager til en rigtig god pris. Sidst fik vi tre brød, seks ciabattastykker, to hindbærsnitter og et par pain au chocolat for 45 kr. Det går lige i jyde-hjertet!
 • Da vi var i Marrakech, købte vi nogle mentholkrystaller med hjem, som skal opløses i kogende vand og indsnuses, når man er forkølet. Sidste uge prøvede Lasse dem for første gang, og han skulle hilse og sige, at de virkelig laver hul igennem!
 • Vi kom til at snakke om, at der er folketingsvalg i 2019, og at vi egentlig er ret spændte på at se, hvordan udfaldet bliver. Lige nu er det faktisk lidt svært at spå om, synes vi. Derover er vi, uden at skulle røbe for meget om, hvad vi selv stemmer, lidt modløse. Bare sådan i forhold til dansk politik helt generelt. Er vi de eneste, der har det sådan?
 • Det stikker jo helt af i Gift ved første blik. Kastede Cecilie og Ronnie lige håndklædet i ringen i nyeste afsnit? Det krakelerer da fuldstændigt! Og nøj, hvor var det godt, at ham præsten kunne fortælle Carsten, hvor utålmodig og opgivende, han har været over for Eva. Vi følte, præsten sagde det, vi havde haft lyst til at råbe til Carsten gennem skærmen siden afsnit 2.

11 kommentarer

 • Sarah

  Jeg spiser ikke kød og kan på ingen måde anbefale plantefarsen. Vil man have et kød-substitut, så smæk selv en fars sammen. En hjemmelavet bøf (eller andet) af bønner, grøntsager og gode krydderurter er så meget bedre – og billigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det var også lidt det, jeg havde på fornemmelsen, Sarah. Det tror jeg, vi vil holde os til, så :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  1. Jeg har prøvet plantefars. I mit linjefag Madlavning må eleverne selv vælge, hvad de vil lave (ud fra en given overskrift). Og så var der altså en gruppe, der lavede burgere med plantefars. Det var bedre, end jeg regnede med. Men det er ikke noget, jeg vil købe. Så vil jeg ellers undvære kød den dag, hvis det skulle være for miljøets skyld…
  2. Politik… Jeg er mega modløs! Der er INGEN kandidater, der er en statsministertitel værdig! Det er virkelig ikke en rar følelse.
  3. GVFB – spoilers much! Jeg har ikke set det endnu… Men det blev selvfølgelig også vist i teaseren. Jeg glæder mig til gengæld til at se Carstens reaktion. Han har slet ikke været åben nok over for projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   1. Tror også Sidsel og jeg har det sådan, at hvis vi skal ha’ kød, så skal det være kød. Ellers vil vi hellere finde på noget andet lækkert, som ikke har kød i sig (hverken “plantekød” eller ægte kød).

   2. Enig! Altså, der er da nogle politikere, jeg hellere så på statsministerposten end andre. Men ja, politikerleden er meget høj lige nu.

   3. Haha, beklager! Men så må du være lidt hurtigere :D Og enig mht. Carsten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   1. Netop! (Hvor blev det ord egentlig af?) 2. Ja, sådan har jeg det også – men de er ikke særligt gode nogen af dem! 3. Nu har jeg set det. Jeg krummer tæer over Cecilie. Hun er… Hun gør… Jeg har ingen ord for det. Men det med at sætte sig med ryggen til ham nede på Islands Brygge. Eller ikke anerkende hans følelser, hun skyder den jo direkte tilbage i ansigtet på ham, når hun siger, at det er ham der misforstår… Ikke godt. Men Carsten. Ork. Han

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Han skulle aldrig have meldt sig til programmet, hvis han giver så hurtigt op. Det er at lege med folks (Evas) følelser…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Enig! Måske havde han bare regnet med noget andet end det, han blev præsenteret for. Men ja, det er godt nok vattet at bakke ud så hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bare lade være med at bruge penge på plantefars. Det har en virkelig mærkelig konsistens. Sådan lidt for blødt og samtidig lidt gummi. Don’t!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det lyder ikke super lækkert! Tak for feedback, Louise :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det plantefars der har jeg også skævet til et par gange. Jeg tænker altid, at kontra at flette nogle nyblendede kidneybønner/kikærter, æg og krydderi sammen selv, er det lidt pebret, og er derfor ikke nået til det endnu :D
  Meld lige ud når I får det prøvet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er præcis det, jeg også har tænkt! Men hvis det nu er super lækkert, så kunne jeg da godt overtales til at købe det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legends AW18 og ny efterårsfrakke