Next stop: Las Vegas og roadtrip! – Sidsel & Lasse
30-års fejring med Troelstrup-outfit

Next stop: Las Vegas og roadtrip!

Reklame for Jysk Rejsebureau

Zion National Park

Måske er overskriften lidt misvisende – for jo, godt nok lander vi i Las Vegas, men det er ikke ligefrem der, vi kommer til at tilbringe størstedelen af vores tur. Som vi også fortalte om her, skal vi om få dage på roadtrip i USA! Udover første og sidste dag, hvor vi bor på hotel i Las Vegas, kommer vi til at bo i et motor home, hvor vi skal køre en spændende rute gennem en masse forskellige nationalparker og flotte landskaber. Det bliver ikke kun os, men også Sidsels forældre, der skal med. Vi har rejst sammen alle fire før, så det er vi sikre på, nok skal blive godt – og til dem der spørger, så nej, dette er ikke den rejse, vi betragter som vores bryllupsrejse ;) Den foretrækker vi, trods alt, kun at være os to på, haha.

Vi skal køre i en ordentlig krabat af en autocamper, I skal næsten gå ind og tjekke de forskellige typer ud hos Jysk Rejsebureau, de er virkelig seje! Og så er introduktionsvideoerne ret sjove, måske ikke helt med vilje, haha :) Nedenfor kan I se den rute, dygtige Henrik fra Jysk Rejsebureau har planlagt til os.

 • Dag 1: Danmark til Las Vegas, ankomst samme dag og overnatning på hotel
 • Dag 2: Afhentning af motorhome og overnatning ved Zion
 • Dag 3: Zion til Bryce
 • Dag 4: Bryce til Arches via Capitol Reef og Canyonlands til Moab
 • Dag 5: På eventyr i Arches
 • Dag 6: Moab til Monument Valley
 • Dag 7: Monument Valley via Page til Grand Canyon
 • Dag 8: Grand Canyon
 • Dag 9: Aflevering af camperen og overnatning i Vegas
 • Dag 10: På opdagelse i Vegas
 • Dag 11: Hjemrejse mod Danmark
 • Dag 12: Ankomst til Danmark

I kan også se hele ruten på et kort her.

Zion National Park

Zion National Park og Antelope Canyon

Monument Valley

Vil I gerne selv have inspiration til en tur, er der rigeligt med forslag hos Jysk Rejsebureau – alt fra øhop på Hawaii til kør-selv-ferie langs Route 66 eller “Det bedste af Florida”. Mulighederne er mange, og priserne er faktisk ganske rimelige. Derudover er der bare et eller andet befriende over at kunne slippe tøjlerne og lade professionelle stå for forslag og planlægningen. Vi har fuld tiltro til Henriks skills, da han har været på indtil flere ture til USA i stil med den, vi også selv skal på.

Da vi skal besøge en masse nationalparker, kommer vi også til at vandre en del. Det er selvfølgelig noget, vi er indstillede på. Vi har ikke noget imod de fysiske strabadser – vi forventer, at vi kommer til at sove godt om natten ;) Her er nogle af de ting, man bør overveje (og som vi selv har overvejet) inden en roadtrip i USA:

 • Tænk på vejrforholdene. De kan være afgørende for, hvad du skal pakke, hvilke ruter, du skal køre og hvilke aktiviteter, der vil være mulige.
 • Sørg for at lave en god indkøbsliste, så du kan proviantere i f.eks. Wallmart, inden du kører ud på den lange tur. Der er dog flere indkøbsmuligheder på vejen (som regel).
 • Husk at tænke på data på din mobil og om du vil køre efter en GPS eller med Google Maps på din telefon.
 • Lav en god playlist, du kan smide på anlægget for at fremelske roadtrip-stemningen. Born to be wild er et must!
 • Husk, at det godt kan være meget varmt om dagen og meget koldt om natten – f.eks. kan det, mens vi er af sted, nemt være 25 grader om dagen og 5 grader om natten. Så husk at pakke derefter!
 • Vær opmærksom på, at det kan være en god idé at have internationalt kørekort med. Det kræver i øvrigt ikke et særligt kørekort at køre de store motorhomes.
 • Vær altid mindst to, der kan køre – hvis den ene bliver træt, syg eller andet, der forhindrer, at vedkommende kan køre, skal der være én til at tage over.

Vores forventninger til turen er uden tvivl høje. Vi glæder os til en masse smuk natur, flotte køreture og en følelse af frihed, hvor vi bare kan køre derudad. Samtidigt med at vi har en god og struktureret plan, vi kan forholde os til, så vi får det optimale ud af vores tid i USA. Lasse og Iben (Sidsels mor) glæder sig til at genopleve de steder, de har besøgt før og at vise dem til Sidsel og Knud Erik (Sidsels far). Der er selvfølgelig også en masse af stederne, som ingen af os har besøgt før, og det bliver en kæmpe oplevelse at besøge dem sammen. Vi tror også, en rejse som denne er super god at tage nu, hvor vi ikke har børn. Ikke fordi vi ikke tror, det er komfortabelt at rejse og bo i en autocamper, men fordi det ikke nødvendigvis er den nemmeste slags rejse at tage på, med mindre man har relativt store børn.

Vi glæder os rigtig meget til at dele billeder og rejsedagbøger med jer – vi kommer faktisk til at udgive et par indlæg under turen, så følg endelig med på bloggen og på Instagram, hvor vi selvfølgelig også poster billeder og stories fra turen :)

VI SES!

4 kommentarer

 • Louise

  Åhhh hvor er jeg mega misundelig! Selvom det er 7 år siden, vi selv var afsted, så er det stadig noget, vi snakker om så tit. Verdens bedste tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det bliver såååå godt! Jeg var også selv på en lignende tur i 2013, men det bliver mindst lige så fedt at have Sidsel og hendes forældre med :) Det er bare om at få skabt nogle dejlige minder, man kan tænke tilbage på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte H.

  Vi var igennem alle nationalparkerne på vestkysten sidste sommer og det var en af de bedste ferier! (Kun overgået af safari i Afrika😜)
  Når I skal forbi Page så husk at besøge Antelope Canyon ved middagstid, hvor lyset er flottest 😍😍 Og smut også forbi Horseshoe Bend ved Page. Glæder mig til at se billeder fra jeres tur 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Årh, det lyder godt nok heller ikke dårligt da! :) Vi skal vist besøge Antelope Canyon omkring kl. 14-ish, forhåbentlig er det rigtig flot der ;) Og Horseshoe Bend står bestemt også på must-visit listen! Tusind tak for de gode råd :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30-års fejring med Troelstrup-outfit