10 knap så seje ting, vi gør #2 – Sidsel & Lasse
Dagbog fra roadtrip i USA #2

10 knap så seje ting, vi gør #2

Som en lille fortsættelse til dette indlæg, har vi skrevet nogle flere useje ting ned, som vi ikke er for stolte til at indrømme, vi gør. (At spise kage på en grim måde er ikke en af punkterne, men det kunne det godt have været, som I kan se).

 1. Ingen af os er specielt pjattede med at gå til tandlæge, selvom det jo ikke rigtig er noget, man kan komme uden om. Vi har dog begge tidligere haft perioder på 3-4 år, hvor vi ikke liiige har tjekket ind hos en tandlæge. Vi har dog været heldige og kun haft ét hul hver.
 2. Selvom SKAM for længst er slut, lytter jeg stadig regelmæssigt til SKAM-playlisten på Spotify. Min helt store guilty pleasure er “5 fine frøkener” med Gabrielle.
 3. Vi er faktisk ikke så gode til at se uhyggelige film eller serier inden vi skal sove. Alligevel bliver vi ved med at gøre det. F.eks. kom vi til at se begyndelsen på Castle Rock på HBO, da vi sidst var i sommerhus, og bagefter lå vi begge vågne i lang tid fordi vi ikke kunne få det ud af hovedet, haha.
 4. Vi er lidt for gode til at obsesse over Paradise Hotel, når der er en sæson i gang. Jeg synes især det er SÅ spændende og (til tider) pinligt. Det er ikke ligefrem højkulturel underholdning. But damn, it’s fun!
 5. Når mennesker, vi ikke kender, kommer op til én af os eller os begge og skal til at indlede en samtale, går vi næsten per automatik ud fra, at det er fordi vedkommende vil sige noget med, at han/hun læser med på bloggen. Rigtig ofte (nok i virkeligheden størstedelen af tiden) er det dog: “Ved du, om bussen er kørt endnu?”, “Har du en lighter?” eller “Jeg tror, du har tabt dine nøgler”. Totalt antiklimatisk!
 6. Kender I det, når en person, som måske godt kunne se bekendt ud, vinker til dig på afstand og du så, for en sikkerheds skyld og for ikke at virke utilnærmelig, vinker igen. Og så viser det sig, at personen har vinket til en ven LIGE bag dig. Jep, det gør jeg mindst en gang om måneden. Altså tror, at jeg bliver vinket til, når jeg ikke gør.
 7. Vi kan godt gå hen og blive godt irriterede på hinanden, hvis vi er ude i byen i længere tid ad gangen og ikke har fået noget at spise. Jeg er nok ikke så god til at indrømme, at jeg også kan blive hangry, men det kan jeg altså godt. Der skal dog ikke mere end et par pølsebrød til at redde hele situationen ;)
 8. Jeg er ret slem til at genbruge jokes og sjove vendinger. F.eks. hvis jeg skal fortælle en bestemt hændelse for flere forskellige personer, kan jeg godt finde på at bruge de samme vendinger, hvis jeg, første gang jeg brugte dem, fandt ud af, at folk grinte. Problemet opstår så, når der er personer til stede, som allerede har hørt historien og derfor lægger mærke til, at jeg bare bruger de samme jokes igen.
 9. Vi er generelt gode til at få brugt alt, vi køber ind, så det ikke bliver for gammelt. Men det sker altså også, at det virkelig glipper. Vi har f.eks. engang haft en sennep stående, der var 3 år for gammel. Det siger også lidt om, hvor sjældent vi bruger sennep.
 10. Vores dør-buzzer er virkelig høj og hver gang, som i HVER gang, nogen ringer på, får vi begge et kæmpe chok og springer op – også selvom vi udmærket godt ved, hvordan den lyder og er bevidste om, at vi venter gæster, haha.

2 kommentarer

 • Haha, jeg har også blogget om mine knap så charmerende sider idag – jeg skyder så skylden på alle mulige forskellige figurer, der bor inde i mig, fremfor selv at tage lidt af ansvaret. Det er nok Bølle Bob-delen af mit system :P
  Jeg kan særligt genkende hangry-syndrommet – jeg er virkelig meget lidt sød, når jeg er sulten. Eller skal tisse – min IQ forsvinder, når min blære er fuld, og kan ikke tænke, før jeg ser et toilet :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Genialt :D Elsker at du har en Stewart Stardust boende i dig! Og jeg kan så meget relatere til IQ drop, når blæren er fuld!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra roadtrip i USA #2