Formiddagsdate på en lørdag – Sidsel & Lasse
By the way #54

Formiddagsdate på en lørdag

Reklame for Paw Sko

Ovenpå en oplevelsesmættet efterårsferie og efterfølgende en masse praktiske gøremål har vi endelig en friweekend uden en masse planer og forpligtelser. I stedet er den reserveret til langsom weekendmorgenmad, gåtur i solen, et dyp i havet i morgen og måske en biograftur i aften. Som I kan se er lørdagen allerede startet dejligt ud med en lille date ude på Aarhus Ø. Det er skønt at se hvor meget liv der er kommet ude på øen efter havnebadet er åbnet. Det er faktisk også derude, vi påtænker at bade i morgen. Udspringsbassin og sauna har nemlig åbent hver lørdag og søndag fra 8 til 12 – så tippet er hermed givet videre, hvis der sidder nogle aarhusianere derude, som mangler en opkvikkende søndagsaktivitet :)

Til gåturen i dag iførte vi os vores nye sko fra Paw Sko. Jeg hoppede i lakstøvlerne fra Gabor og Lasse i sine nye lædersneaks fra Storm. Perfekt fodtøj til en solrig efterårsdag! Og så er de heldigvis også gode at gå i. Behovet for behageligt fodtøj stiger vist proportionelt med alderen kan vi konkludere, efterhånden som der tilføjes flere og flere flade sko og stødabsorberende hæle til vores garderober! Heldigvis behøver fodtøj jo ikke være grimt eller fodformet af den grund ;) Bortset fra skoene er det vist nogle ret klassiske efterårssager vi er hoppet i. Uldfrakke, dunjakke og mørke jeans. Vi ender så tit med at klæde os relativt ens, selvom det ikke er intentionelt. 11 års samliv sætter åbenbart sine spor!

Vi satte jo også gang i en lille konkurrence for en uges tid siden, som vi skal have afsluttet. Vinderen af gavekortet på 1000 kr. blev Satina med følgende kommentar: “Jeg ville bruge dem på min datters første par sko, så hun kan komme godt fra start :D”. Tillykke til dig og din datter, Satina! :) Vi har sendt dig en mail.

Se flere nyheder fra Paw Sko i efterårskataloget. Kæden har butikker i hele landet. Find din nærmeste her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #54