Søndagslukket – Sidsel & Lasse
Set, hørt og læst: oktober

Søndagslukket

Reklame for Jack & Jones

Vandtæt trenchcoat, hoodie i uld, bukser og sneakers fra Jack & Jones

Jeg starter lige ved overskriften og grunden til den – Sidsel og jeg havde besluttet os for, at vi i søndags skulle besøge det nye bageri og spisested Jumbo, vi havde bare lige glemt at tjekke, om de egentlig havde søndagsåbent. Det havde de, som overskriften antyder, desværre ikke. Det er dog noget, de har planer om at lave om på i fremtiden. For er det en dag i ugen, hvor en kop kaffe og en god croissant er ekstra meget på sin plads, ja, så er det da om søndagen!

Vi startede dagen ved havnebadet med kold dukkert efterfulgt af varm sauna. Faktisk en herlig måde at starte sin søndag på, og selvom jeg ikke er den store vinterbader, så tror jeg godt, jeg kunne træne mig selv op til at bade oftere om vinteren, også når vi kommer ned omkring frysepunktet. Det er i hvert fald det, vi arbejder hen mod ;)

Mit outfit på dagen bestod af forskellige varme lag, da der kun var 7-8 graders varme. Jeg havde min nye trench på, som var overraskende varm, da den er foret med dun. Lækkert! Under havde jeg en ulden hoodie, som jeg synes er en ret sej krydsning mellem en afslappet hættetrøje og den mere klassiske uldkvalitet, der passe godt til sæsonen. Bukserne synes jeg er ret seje – kan godt li’ den lille detalje med vedhænget i én af bæltestropperne. Det er dog en detalje, hvis sejhed Sidsel og jeg er lidt uenige om, haha. Spørger I mig, er det en cool, lille tilføjelse til et par klassiske, ternede bukser.

For at slutte, hvor jeg startede, så kom vi heldigvis forbi Jumbo senere på ugen, hvor de havde åbent og vi har inviteret til pizza night. Virkelig et hyggeligt sted, der også kan lave gode pizzaer! Vi må helt klart tilbage (måske på en lørdag) for også at prøve morgenmaden :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Set, hørt og læst: oktober