Byt skjorte og slips ud med rullekrave – Sidsel & Lasse
Jumbo: brød, kaffe og pizza i Aarhus

Byt skjorte og slips ud med rullekrave

Reklame for Jack & Jones

Rullekravestrik i merinould, mørkeblå blazer, mørkeblå habitbukser og sneakers fra Jack & Jones

Det hører til sjældenhederne, at jeg tropper op i slips og/eller butterfly til noget som helst (tror sidste gang, jeg havde nogen af delene på, var til vores bryllup i sommer). Ikke at der er noget galt i skjorte og slips, det bliver ofte bare en tand for formelt til min smag. Derfor synes jeg rigtig godt om, at det nu igen er ved at være accepteret at man bruger en rullekravestrik under sin blazer frem for en skjorte. Et godt tip er at pifte det op med enkle smykker, et flot ur og måske nogle seje støvler eller sneakers, så det ikke ser for “artigt” ud – jeg får i hvert fald stadig lidt flashbacks til nytår 2002, hvor Lasse på 14 år havde besluttet mig for at hoppe i sort rullekrave og gråt jakkesæt – nu skulle jeg se voksen ud! Det blev dog lidt mere kikset end sejt og voksent, for jakkesættet var lidt for stort og det hele blev bare lidt komisk, haha.

Men her – 16 år seneere – er jeg kommet mig over forskrækkelsen og er klar på at kombinere blazer og rullekrave igen ;) Skal det være endnu mindre formelt, synes jeg også sagtens man kan sætte de to overdele sammen med chinos eller jeans.

Hvad siger I, kvinder? Er I mest til mænd i skjorte + slips under jakkesættet eller ser rullekraven mere sofistikeret ud? ;)

1 kommentar

  • Simon

    Jeg er helt enig med dig i at skjorte og slips hurtig kan blive FOR formelt og endda også nemt blive lidt for konservativt og kedeligt.
    Jeg vil personligt også hellere have en rullekrave på, MEN er den ikke lidt for varm til at have på indendørs?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumbo: brød, kaffe og pizza i Aarhus