Lænestol til Marmeladefabrikken – Sidsel & Lasse
Maldiverne på tre budgetter

Lænestol til Marmeladefabrikken

Fried Egg fra Warm Nordic   //   Lille Petra fra & Tradition   //   Arctander Chair af Philip Arctander   //   Den Trætte Mand af Flemming Lassen

Vi er brændt varme på lænestole med lammeskindspolstring. Det er altså bare et hyggemøbel i yderste potens! Og vi mangler jo stadig siddepladser i vores sofahjørne i Marmeladefabrikken. Vi mangler måske bare ikke et hul i bankbogen på 30.000 kr. Men godt og holdbart design koster jo. Lige nu går vi og overvejer hvilken af de fire modeller ovenfor, det i så fald skulle være, hvis vi skulle investere i en lænestol. Og så er der jo også farven. Vi kan bedst lide de hvide stole, men de rimer ikke særligt godt på rødvinspletter, tuschstreger og blå jeans.

En anden løsning er at finde en brugt lænestol og selv få den ompolstret. Det kunne vi helt sikkert også se idéen i, hvis det kan gøres til en fornuftig pris. Så kan vi også helt selv bestemme hvilken stol, vi kaster vores kærlighed på. Hvis ikke vi skulle købe en lammeskindsstol, har vi overvejet en række af de klassiske Wegner-modeller: CH25, CH22 og CH28. Wegner er indbegrebet af smukt dansk design, og så kan møblerne ofte holde deres værdi gennem et helt liv. Til gengæld er det ikke den slags lænestol, man kan sidde og slænge sig i, og komfort er trods alt også en vigtig faktor. Så lige nu er vi stadig rimelig uafklarede!

Sidder der mon nogen derude, der har erfaring med lammeskindspolstrede stole? Eller måske ligger inde med tips til selv at få ompolstret en stol? :)

2 kommentarer

 • Jane

  Hej Sidsel.
  Jeg arbejder hos Thorsen Møbler på Viborgvej og jeg kan tippe dig om, at vi har tilbud på Wegners CH25 (som er min drømmestol!).
  Lille Petra og Den Trætte Mand har vi også i butikken, så det er bare at stikke ind forbi og prøve at plante måsene i de forskellige stole :-) Det er en god idé at tage sig tid til at prøvesidde, inden man beslutter sig.

  Ha’ en dejlig jul!
  Bedste hilsner, Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Jane

   Tak for den søde servicemeddelelse. Jeg tror du har helt ret i, at vi nok bør prøvesidde de forskellige stole. Det er jo mange penge at kaste efter den forkerte stol!

   CH25 er virkelig også smuk. Vi må kigge forbi i løbet af juleferien :)

   Rigtig god jul.

   /S

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maldiverne på tre budgetter