Eytys x H&M unisex kollektion – Sidsel & Lasse
Lænestol til Marmeladefabrikken

Eytys x H&M unisex kollektion

Favoritterne fra Eytys x H&M

H&M har efterhånden samarbejdet med mange forskellige brands, der har lavet mindre kollektioner for den svenske highstreet-gigant, men sjældent har jeg været så positivt stemt, som da jeg hørte, at der ville komme en kollektion mellem svenske Eytys og H&M. Glæden blev kun større, da jeg så de styles, kollektionen kommer til at byde på. Endnu bedre er det, at kollektionen er tænkt som en unisex-kollektion – Sidsel og jeg har nemlig indtil flere stykker tøj, som vi deles om. Så forhåbentlig kan vi splejse til et par af de fedeste stykker tøj fra kollektionen (eller også ender jeg bare med at købe det selv, og så spørger Sidsel efter lidt tid, om hun liiiiige må låne en trøje eller et par bukser, haha). Det fede ved denne kollektion er – til forskel for nogle af designsamarbejderne fra H&M og diverse brands – at det er nogle relativt enkle styles, som sagtens kan have længere levetid end hypen omkring kollektionen og som kan bruges længe.

Kollektionen byder på blandt andet på bukser, t-shirts, jeans, sweatshirts og selvfølgelig forskellige modeller af de karakteristiske Eytys-modeller, blandt andre Angel, Mother og Jet-modellerne er inkluderet i kollektionen. Kollektionen bliver sat til salg d. 24 januar 2019, hvor jeg helt klart vil sidde klar ved tasterne ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lænestol til Marmeladefabrikken