Nytårsoutfittet i hus – Sidsel & Lasse
Eytys x H&M unisex kollektion

Nytårsoutfittet i hus

Reklame for Jack & Jones

Smokingjakke, skjorte og bukser fra Jack & Jones, lignende sko her

Det er sjældent, muligheden byder sig for at iføre sig en smoking-jakke. Men når det er nytår, så melder jeg mig hellere end gerne på banen til at trække i netop sådan en sag. Det ser bare sejt ud, synes jeg! Vidste du, at smokingjakken hedder, som den hedder, fordi den oprindeligt blev brugt til efter middagen, hvor mændene i selskabet trak sig tilbage i rygerummet og samtidigt trak i en smokingjakke, der havde til formål at absorbere røgen fra cigarerne og beskyttet tøjet under jakken mod aske? Det er lidt sjovt.

Som altid kan jeg godt lide at køre en lidt minder formel udgave at formelle outfits – i smokingjakkens tilfælde synes jeg blandt andet dette kan gøres ved at bruge en sort skjorte sammen med den sorte jakke, springe butterfly’en over og samtidigt supplere med et par seje, enkle smykker og chunky støvler eller sko, der kan gøre det hele lidt mere råt og knapt så pænt og poleret. Skjorten, jeg i dette tilfælde har valgt, er dækket af små prikker i velour, der giver et festligt touch til det samlede look.

Hele outfittet findes som altid i din lokale Jack & Jones – jeg har fundet mit i J&J i Bruuns Galleri i Aarhus :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eytys x H&M unisex kollektion