20 langtidsholdbare udsalgskøb – Sidsel & Lasse
Bæredygtig fashion: 15 brands, du skal tjekke ud

20 langtidsholdbare udsalgskøb

Det der med udsalgsshopping kan være en farlig disciplin – for køber man det bare, fordi det er billigt? Eller køber man det, fordi man rent faktisk har brug for det? Tager du dig tid til at mærke lidt efter, er det ikke så svært at fornemme, hvilke af de to begrundelser, det er. Hvis du spørger os, skal det helst være det sidste. Udsalgssæsonen har været i gang i en uges tid, og der er stadig masser af gode køb. Vi har forsøgt at finde nogle gode ting, som du vil kunne bruge og sætte pris på mange år frem. Det vil sige, at vi har sprunget de vildeste farver over, tænkt i gode, holdbare kvaliteter og fundet nogle styles frem, som du (næsten) med sikkerhed har lyst til stadig at bruge om 3 eller 5 år.

H&M trøje i cashmereblanding til 699DKK, ARKET rygsæk til 450DKK, ASOS trenchcoat til 335DKK, ARKET car coat til 700DKK, ARKET hoodie til 195DKK, H&M cashmeretrøje til 699DKK, Sandqvist rygsæk til 497DKK, ARKET vest til 553DKK, Weekday jeans til 241DKK, Converse Allstar 70’s sneakers til 470DKK.

Lasses om sine valg: I stedet for at forsøge hele tiden at være opdateret på den nyeste sneaker-trend, så invester i nogle mere klassiske sneakers. Den populære Converse Allstar er et glimrende bud. Derudover: anskaf dig en varm vest. Det er helt genialt at tilføje lidt ekstra varme under dit overtøj med en vatteret vest. Det kommer du til at blive glad for! Tasker er også gode at købe på udsalg, så hvis du alligevel mangler en ny rygsæk, er det måske nu, det er bedst at slå til.

Selected frakke til 696DKK, H&M skjorte til 299DKK, Mads Nørgaard buksedragt til 840DKK, & Other Stories uldhalstørklæde til 347DKK, Second Female blazer til 839DKK, ARKET kjole til 525DKK, H&M uldtørklæde til 149DKK, & Other Stories skjorte til 329DKK, H&M cashmeretrøje til 299DKK, Weekday jeans til 263DKK.

Sidsel om sine valg: Pæne, klassiske skjorter er altid gode at have i garderoben. Især hvis de er af en lidt lækrere kvalitet end ellers. Der er skjorten fra H&M i pimabomuld er et godt køb. Tænk også på at købe accessories som halstørklæder, handsker og huer, når de er på udsalg. Der er stor sandsynlighed for, at du har lyst til at bruge det samme halstørklæde igen næste vinter og vinteren efter igen, hvis det ellers er ordentlig kvalitet. Generelt synes jeg, du skal bruge udsalget som en mulighed for at købe mere holdbare ting af bedre kvaliteter frem for at gå efter den lavest mulige pris. Kan du få begge dele, er det selvfølgelig et hit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtig fashion: 15 brands, du skal tjekke ud