By the way #59 – Sidsel & Lasse
20 langtidsholdbare udsalgskøb

By the way #59

By the way:

 • Efter 1½ år i Marmeladefabrikken har vi endelig fået sat en lampe op over vores spejl på badeværelset. Bedre sent end aldrig, right? Det er i øvrigt denne lampe fra Mantis.
 • Vi elsker Pastor Joachim Fjelstrup! Dette klip er jo helt genialt, og vi glæder os allerede til mere. Derudover: modigt at hive tissetøjet frem midt i det hele!
 • Kan det virkelig være rigtigt, at årets mest lyttede danske hit var “Sydpå” med Bro? Det må vi altså gøre bedre i 2019, venner!
 • Det hedder “nytårsforsæt” (ikke fortsæt). Bare så vi har det på det rene ;)
 • Har I hørt om KOLO, den nye restaurant, der skal åbne i Latinerkvarteret i Aarhus i starten af januar? Vi synes, det lyder som et nice og spændende koncept! Natåbent, vin og sur cider på hane, London-inspireret fladbrød og meget mere. Vi er på!
 • 2018 har været et rigtig godt og dejligt år for os, synes vi. Vi har snakket om, at vi egentlig har følt os ret “unge”, haha. Altså, forstået på den måde, at vi har festet meget, været på en masse festivaler, set meget til vores venner, rejst en del og i det hele taget haft fuld fart på.
 • R.I.P Fætter BR! Det er altså lidt trist. Især Lasse har nogle rigtig gode barndomsminder fra Fætter BR i Storcenter Nord, hvor han havde sparet op i flere måneder for at købe et eller andet stykke legetøj (og lidt senere Pokémon-kort). Det er vildt, hvor hurtigt den branche pludselig har udviklet sig og hvor kort tid, børn efterhånden befinder sig i det stadie, hvor de vil lege med legetøj, inden de bevæger sig videre til computere, konsoller, mobiltelefoner og sociale medier.
 • For et par uger siden så vi dette program på DR om at gøre sig selv økonomisk uafhængig, sådan at man ikke behøver at arbejde resten af livet. Det var ret spændende og satte bestemt nogle tanker i gang. Ikke at vi har en plan om at være 100% økonomisk uafhængige på et tidspunkt, for vi kan faktisk begge godt lide at arbejde. Men det kunne da være fedt at arbejde på deltid og så have noget passiv indkomst, der gjorde det ud for resten. Vi har snakket meget om, at vi vil prøve at kigge på at investere vores penge, når vi er færdige med at afbetale vores banklån, hvilket gerne skulle ske i løbet af 2019. Har nogen af jer investeret penge i noget?
 • Sidsel har opdaget Lasses første grå hår! De sidder på siderne af hovedet næsten over ørene. And so it begins…..
 • Vi var vilde med Dronningens nytårstale! Den bedste længe, synes vi. Det er lidt af en kunstart at sende små stikpiller ud til f.eks. Danske Bank uden at nævne dem ved navn, og så var det rigtig fint, at hun også talte til de danske børn. Man skulle lige ha’ smidt nogle penge på at ordet “facetime” ville dukke op i talen, hva’? ;)
 • Vi har nu booket al transport og oplevelser på bryllupsrejsen. Damn, det bliver fedt! Men vi får også travlt en del af stederne. Især New Zealand, hvor vi slutter rejsen, bliver hæsblæsende. Vi skulle i virkeligheden nok have haft mere end to uger der, men så er der måske incitament for at vende tilbage engang og opleve “resten”.

9 kommentarer

 • Helene

  Så flot lampe! Er i det hele taget pjattet med jeres marmeladefabrik :)
  Studsede dog godt nok over, at I allerede er færdige med at betale af på jeres banklån i år. But how?! Flyttede I ikke fra en lejelejlighed?
  Jeg ved, at I har tidligere har været ret åbne omkring økonomi mm., så håber det er okay, at jeg spørg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh ja, det er surt med BR, men som mor til to bliver jeg nødt til at sige, at de ligger, som de har redt. Det er ikke kun, fordi børn har andre interesser i dag, at de gik konkurs, De er blevet overhalet af danske og udenlandske webshops, som har formået at tilbyde børnefamilier et meget bedre udvalg på en meget mere familie-venlig måde (læs: at vi de seneste år bare køber flere og flere ting på nettet), men Top Toy har sikkert været bange for, at de ville slå deres egne fysiske forretninger ihjel, hvis de gik all-in på nethandel. Beklager, det blev lidt langt, men ville bare lige sige, at Top Toy selv har en del af skylden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Stine :) Ja, det er vel egentlig bare en klassisk eksempel på hvordan internettet endnu engang tager liver af en forretning baseret på fysiske butikker. Ligesom med Blockbuster. Så ja, de skulle nok have igangsat en strategi for længe, længe siden om at flytte deres forretning online. Når Amazon engang kommer til DK, tror jeg vi kommer til at se flere og flere af denne type historier, hvor store udenlandske giganter udkonkurrerer mindre, danske forretninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det er så bittert med Fætter BR og Toys’R’Us… Jeg har også en del gode minder med BR. Og i efteråret fik vi et gavekort på 1250 kroner til Toys’R’Us til vores datters dåb – og det er så nu værdiløst…

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Eeeej, øv! Det var da ærgerligt, I ikke nåede at få det brugt :( Det kom godt nok også som lidt af en overraskelse og meget pludseligt, at de skulle lukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er frækkert-agtigt med lidt gråt i skægget – og min kæreste har her i sit netop afsluttede 30. år groet 2 styk. Jeg jubler – han hulker :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Frækkert-agtigt er virkelig et godt udtryk!! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Jamen så håber jeg da at Sidsel har det på samme måde :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 langtidsholdbare udsalgskøb