Lasses Fucket List #2: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen) – Sidsel & Lasse
Ugen i billeder

Lasses Fucket List #2: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen)

(Tak til min ven Jesper, der har customized min læderjakke med et slogan, der egentlig passer meget godt til emnet i dette indlæg)

For lidt under et år siden lavede vi hver især en såkaldt “fucket list” (her og her) – altså ting, vi ikke har lyst til at gøre (igen). De er et modsvar til de populære bucket lists, hvor man laver en liste over de ting, man gerne vil nå at gøre, inden man dør. Men faktisk har jeg fundet ud af, at der er en hel del flere ting, jeg har lyst til IKKE at gøre end den anden vej rundt. Her kommer derfor 10 ting, jeg enten har prøvet før eller på ingen måde har i sinde at skulle prøve nogensinde. Og de er altså skrevet med et glimt i øjet, jeg er slet ikke så bitter i virkeligheden ;) Jeg vil aldrig (igen):

 1. Gennemføre et (halv)marathon eller en Iron Man. Jeg har ikke gjort nogen af delene før, og det siger mig virkelig ikke noget at skulle gøre det. Kæmpe respekt til dem, der kan og vil. Men kan jeg undgå marathoner og Iron Man’er (Men?) hele livet, vil jeg dø en lykkelig mand.
 2. Bo i en lejlighed med skimmelsvamp. Det kan ikke anbefales. Der var helt grønt på væggen, vores sofa stod op ad, da vi en dag rykkede den ud, fordi der lugtede lidt sjovt. Yikes!
 3. Springe bungyjump. Har ikke prøvet det, behøver ikke prøve det.
 4. Tage på skiferie. Ja, denne deler jo nok vandene. “Skiferie er bare SÅ sjovt” – jamen så smut endelig på skiferie, jeg stopper dig ikke. Nu har jeg bare klaret mig i 30 år uden at stå på ski, og jeg tror faktisk godt, jeg kan klare mindst 30 mere. Noget inden i mig stritter imod, når jeg skal bruge penge på at rejse et sted hen, hvor der er koldere end der, hvor jeg allerede befinder mig. Især når der er så stor risiko for at vende hjem med ind til flere kropsdele i gips. No thanks.
 5. Skrive under på et eller andet, en tilfældig facer forsøger at overbevise mig om, hvis det har noget med energiselskab, forsikring eller mobilregning at gøre. Aldrig skriv under på noget uden at have lavet research først!
 6. Købe barstole til hjemmet. Der er bare et eller andet ved det møbel, der ikke spiller. Idéen om barstole er god, men de fungerer simpelthen ikke i praksis. No offence til jer, der ejer barstole.
 7. Få et kørekort. Dette punkt er Sidsel meget uenig med mig i – hun mener, vi skal have en bil, når vi får større børn. Jeg satser bare på, at selvkørende biler når at blive opfundet inden da.
 8. Sove i shared dorms på hostels. Den slags hørte SU-tiden til, nu er jeg sgu blevet for gammel til at dele mit værelse med folk, jeg ikke kender.
 9. Købe tøj og sko på udsalg, som egentlig ikke er min størrelse. Seriøst, hvor dumt er det ikke? Tænk, at man kan føle, at man har meget brug for et stykke tøj på udsalg, at man køber det på trods af at man faktisk ikke helt kan passe det. Det er dumt.
 10. Bede en kendt om en autograf eller selfie. Simpelthen fordi det er for pinligt. Jeg sad for et par år siden i presseområdet til Northside festival (ja ja, seje mig), og pludselig kom MØ og satte sig i en oppustelig sofa (nej, det var ikke i 90’erne) lige over for mig. Jeg var SÅ tæt på at spørge, om jeg måtte tage et billede med hende, men jeg syntes simpelthen det var for pinligt og fanboy-agtigt, så jeg sad bare og stirrede på hende i stedet. Fedt.

Hvilke punkter er på din fucket list? :D

10 kommentarer

 • Katrine

  Ting på min fucket liste:
  – igen at køre 20 km på knallert i 3 grader bare for at se ham jeg er forelsket i (ved nærmere eftertanke bare i det hele taget at køre på knallert)
  – tage en uniuddannelse på humaniora
  – bruge 3 år på igen at overbevise ham jeg er sammen med, om hvor fedt det vil være at få en hund. Note til mig selv: måske I bare er for forskellige på det punkt, og hunden endte heldigvis med at gøre dig lykkeligst i sidste ende 😄
  – lave helt ny dessert der involverer husblas selv samme dag som den skal serveres, så gæsterne igen ikke får dessert..
  – tage til Mads Langer koncert bare fordi den er gratis, når jeg aldrig hører andet end indie rock og ikke kan fordrage musik i hans genre 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hahaha, elsker det! Dejlig specifikke punkter! Kan især relatere til den med Mads Langer og desserten…… :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg er så ked af, at jeg føler for gammel til telt i Frankrig.
  Det er lidt barnligt, men det må man vel godt være, når man er blevvet 70.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Eva :) Det er nærmere barnligt, at Sidsel og jeg (også) føler os for gamle til det, haha. Måske har det bare noget med magelighed at gøre? Selvom det kan være vildt hyggeligt at sove i telt, er det bare ikke den mest komfortable måde at sove på, det må man jo erkende.

   P.s: Vi elsker at have en læser på 70, så fedt du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Nr 7!! Præcis mine tanker. Selvkørende biler må altså være lige om hjørnet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nemlig! Any day now :D (selvom selvkørende biler sikkert kommer til at kræve et kørekort alligevel for at man må betjene dem…..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg tager aldrig nogensinde en universitetsuddannelse igen. Jo, jo, det har da også på nogle tidspunkter været sjovt, og jeg er da glad for min uddannelse, men jeg gør det aldrig igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   I feel you, Marianne! Heldigvis er der heller ikke så stor sandsynlighed for at det bliver relevant at tage en helt ny uddannelse igen. Så skulle det da være for det sociales skyld, for det var helt klart noget af det fedeste ved at læse på uni, synes jeg. Heldigvis kan jeg ses med mine univenner stadig, selvom vi ikke læser mere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg tilslutter i særdeleshed nr. 4) og 8).
  Kombinationen af mangel på elegance og en krop af glas gør, at jeg har gjort mig mange bitre erfaringer på løjperne. Aldrig mere!
  Shared dorms er (forhåbentlig) også en saga blot – opkvalificering af boform på ferier er absolut én af mine prioriteringer, når jeg lige straks er færdiguddannet. Lige indtil jeg får børn og garanteret ender i et campingtelt i Sydeuropa ;-)

  Derudover må jeg også lige tilføje afskyelige kombinationer af alkohol til listen. Føj, hvor jeg har drukket Nettos billigste vodka med Fanta Exotic for sidste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, så enig med dig, Karen! Jeg synes egentlig det kan være ret sjovt og hyggeligt at sove i telt – men jeg vil gøre det, fordi jeg selv har valgt det og ikke fordi jeg er tvunget til at gøre det billigste – og sådan har jeg det også med shared dorms :) Og kæmpe amen til at boykotte billig vodka fra Netto. Kan også tilføje 1-liters papvin fra Netto på listen over billig sprut, jeg aldrig skal drikke igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen i billeder