Morgenmad på Jumbo – Sidsel & Lasse
By the way #60

Morgenmad på Jumbo

Vi var inviteret på morgenmad af Jumbo

Vi har næsten fornemmelsen af at være de sidste i Aarhus, der har fået afprøvet morgenmaden hos mega hyggelige Jumbo på havnen i Aarhus. Det er faktisk lidt utroligt, så populært Jumbo er blevet på kort tid. Men vi forstår det godt, for de serverer simpelthen en skøn morgenmad, der blandt andet byder på forskellige boller med smør og ost, kaffe (fra Sigfred), spejlæg, grape og selvfølgelig dagens udvalg af virkelig herlige kager – deriblandt croissanter, spandauere og apfelstrudel. Stemningen er afslappet, omgivelserne flotte og godt indrettet og betjeningen utroligt sød og venlig. Mange tager også deres børn med, så det er bestemt noget, der også kan lade sig gøre :)

Vi kan også varmt anbefale deres pizza nights, som løber af stabelen hver torsdag aften. Dem har vi skreet lidt mere om her. I kan også finde alle vores anbefalinger af brunch- og morgenmadssteder i Aarhus lige her.

Flere af jer har udtrykt, at I er rigtig glade for vores anbefalinger af caféer, restauranter og generelt oplevelser i Aarhus. Er det noget, I godt kunne tænke jer mere af, eller er niveauet fint, som det er nu? :) Vi vil jo altid gerne ud at teste nye steder, så hvis I har lyst til flere anbefalinger fra os, tager vi gerne fat på opgaven (når vi er hjemme fra bryllupsrejse igen, that is).

10 kommentarer

 • Mette H

  Jeg elsker jeres anbefalinger! I er nok nærmest de bedste Århus-bloggere fsva anbefalinger af diverse spisesteder mv – særligt synes jeg I er virkeligt godt til også at kommentere på det I feks ikke synes er optimalt, så selvom noget er sponsoreret, så synes jeg I virker ærlige.
  Jeg har fulgt jer i mange år, og er tosset med jeres “lokal”-stof 😉💪🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :) Nøj, hvor dejligt at høre – tak! Vi prøver bestemt også at være så ærlige og nuancerede i vores anbefalinger som muligt, ellers kan de jo ikke rigtig bruges til noget. Vi håber at have dig som læser nogle år endnu og vil selvfølgelig fortsætte med vores lokal-stof ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jaaaa, flere anbefalinger! Jeg slæber mine forældre rundt på alskens restauranter heroppe, og jeg kunne godt snart bruge lidt flere steder på min liste 😄 Derudover kunne det også være skønt, hvis I vil lave en “her skal du tage dine gæster med hen”-liste, så det ikke altid bliver Den Gamle By, Aros, en tur på strøget, Magasin eller Salling, der bliver destinationerne 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anne :) Haha, vi må prøve at plotte nogle nye restauranter ind i anbefalingerne – vi synes dog vi har været relativt gode til at anbefale nye steder løbende, men vi vil da helt klart fortsætte. Sidsel er i øvrigt i gang med netop en liste i stil med det, du efterspørger. Den kommer inden alt for længe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Jeg synes også altid det er fedt med lokale anbefalinger osv… Måske i kunne finde noget god fisk…
  Har i prøvet at være på brætspilscafe eller lavet andre spændende ting… Jeg kunne godt bruge tips til hyggelige ting man kan lave i Århus hvor man er sammen om et eller andet…
  Mvh stinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Stinna :) Tænker du på fisk som i fiskerestauranter eller bare steder, hvor man kan købe frisk fisk til sig selv? Sidsel er lige ved at brygge på et indlæg med hyggelige ting, man kan lave sammen med venner og familie i Aarhus. Stay tuned ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Mere, mere, mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er modtaget! Vi vil gøre vores bedste :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg er meget begejstret af jeres anbefalinger til ting og sager i Aarhus – og jeg ser gerne, at I gjorde endnu mere i det. Det er meget inspirerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mai :) Fedt, godt at høre! Det vil vi da bestemt bestræbe os på, så. Det bliver selvsagt lidt svært, mens vi er ude at rejse, men vi vil helt sikkert skrive os det bag øret, at der skal flere anbefalinger på bloggen i 2019 ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #60