By the way #61 – Sidsel & Lasse
Her skal du tage dine gæster med hen, når de besøger Aarhus

By the way #61

Klar til at male på keramik (igen igen) – denne gang hos Art by Me. Og ja, det er en enhjørningekop (!)

By the way:

  • Vi har læst denne tænkevækkende artikel om en journalist, der valgte at tage toget til London fra København i stedet for at flyve. Uden at afsløre for meget, kan vi vist godt sige, at det tydeligvis ikke altid er helt let at tænke klimavenligt. Eller billigt for den sags skyld.
  • Kan man leve af at male på keramik? I så fald kunne Lasse godt tænke sig at have det som beskæftigelse resten af livet. Det er jo så sjovt og afstressende at sidde og male på kopper, tallerkener og små vaser. Keramikkunstner-livet kunne være toppen!
  • Når man vågner og tjekker uret i håb om mindst en times søvn mere og finder ud af, at vækkeuret ringer om 2 minutter – er det ikke bare noget af det værste? Især om vinteren! Og ja, vi taler ud fra personlige erfaringer…
  • Hvis I ikke har set Skøn, skæv og 98 på DR endnu, så tag lige og gør det! Det er den skønneste portrætdokumentar om Tove på 98. Hvad den kvinde ikke har oplevet, altså. Hun er virkelig noget for sig!
  • Hold fast, hvor har vi haft travlt med at se venner og familie i de sidste uger op til vores rejse. Man vil jo gerne nå at se alle, men det er bare kommet totalt bag på os hvor hurtigt de sidste dage bliver ædt op! (undskyld hvis det lyder megaforkælet, det er ikke meningen – vi sætter virkelig pris på at folk vil besøge os <3)
  • Vi har ikke haft Netflix-abonnement i laaaang tid (siden Lasses forældre opsagde deres, som vi snyltede på) og overvejer stærkt at få det igen. Indtil videre har vi kun haft HBO Nordic (og snylter pt. også lidt på Lasses forældres Yousee-bruger). Er I glade for jeres Netflix-abonnement?
  • Burde dem, der laver emojis egentlig ikke bare introducere nye kropsdele-emojis, så vi ikke længere skal bruge forskellige stykker frugt og grønt til at symbolisere røve, bryster og diverse kønsdele? Der er ingen grund til at snakke i frugt-metaforer omkring noget så naturligt som kropsdele ;)
  • Lasse sad og stenede lidt rundt på Youtube og landede på denne video med 100 hits fra 00’erne – det gjorde næsten helt ondt i maven at tænke på, hvor længe siden det er, nogle af de sange udkom. Hvor blev de seneste 15 år lige af?!
  • Der er nu tre steder i Aarhus, hvor man kan få lov at male på keramik – Kähler and Friends, Art by Me og Creative Space. Senest var Lasse på Art by Me med sin søster for at male lidt på et par kopper og en tallerkener. Det er altså hyggeligt! Nu mangler vi bare at prøve Creative Space i Latinerkvarteret :) Har I været nogen af stederne?
  • Det er lidt sjovt, at når der er en flot solnedgang eller når det har sneet, så har det øjeblikkelig indvirkning på det, vi alle lægger på sociale medier. Nogle synes måske, det er lidt irriterende, men vi synes egentlig det er hyggeligt nok at se, hvad venner og bekendte f.eks. vælger at bruge weekenden på, når landet er dækket af sne :) Men man ved også, at Anders Hemmingsen står klar til at gøre grin, når vi bliver lidt for vilde med at dokumentere det, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du tage dine gæster med hen, når de besøger Aarhus