Vi sælger ud til Flagstang Marked d. 14 april – Sidsel & Lasse
Guide til Sydney

Vi sælger ud til Flagstang Marked d. 14 april

Det er blevet tid til den årlige forårsoprydning herhjemme, og vi har i samme ombæring kastet et kritisk blik på garderoben og samlet et par stakke tøj sammen, som vi sælger ud af til Flagstang Marked d. 14 april. Markedet afholdes i foyeren i Musikhuset Aarhus fra kl. 10 til 15, og der plejer at være en masse spændende stande og mange gode køb at gøre sig. Hvis du tilfældigvis tilbringer påsken i Aarhus, så synes vi helt klart, du skal svinge forbi! Vi lover god stemning og gode priser ;)

Udover det, så har vi snakket om, at vi vil bestræbe os på at dette bliver én af de sidste (hvis ikke dén sidste?) gange, vi lader os selv få så meget tøj i “overskud” på så kort tid. Fremover vil vi gøre en ekstra stor indsats for at overveje hvert tøj- og skokøb, og vurdere hvor nødvendigt det er. Er det et stykke tøj, vi har lyst til at bruge i flere år frem, eller er der risiko for at det ender som endnu et stykke tøj i bunken til tøjmarked nogle måneder senere? Vi tror på, man sagtens kan have en sej og varieret garderobe uden at skulle skifte tøjet i den ud hele tiden. Det må kunne lade sig gøre!

4 kommentarer

 • Mads HD

  Hvor er planteskamlen fra? Mvh. Mads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg har ikke købt nyt tøj siden oktober, fordi jeg ville se, hvad der sker, når jeg ikke tænkte på tøjkøb. Det er som om, at nyt tøj er blevet lettere uinteressant for mig. Fra oktober til december handlede det om, at jeg slet ikke ville købe mere, fordi, lidt ligesom jer, jeg havde samlet en kæmpe flyttekasse med tøj jeg ikke brugte. I første halvdel af 2019 har jeg givet mig selv lov til at købe genbrugstøj – hvilket jeg heller ikke har udnyttet. Og det er ikke fordi, at jeg har givet mig selv den regel, at jeg ikke gør det; jeg tænker bare ikke over det længere, men ser muligheder i det, jeg har (og jeg skal til 3 bryllupper i år …).

  Nåh, nu til det, der er virkelig sjovt. Jeg kan se, at flere og flere blogs, hvor dagens outfit og månedens drømmekøb tidligere havde meget spalteplads, lige så stille begynder på samme tanke som jer: “Hvad mon, der sker, når vi ikke køber så meget tøj?” Min tanke er så: “Hvad mon der sker med de blogs, der førhen havde så meget fokus på tøj og mode?”
  Jeg kunne håbe på flere inspirerende og kreative outfits, hvor nye indkøb ikke indgår. ;)

  Nu ved jeg godt, at jeres blog ikke kun handler om tøj og mode, men det fylder alligevel lidt. :)

  – Jeg synes, det er skægt. For der er helt klart en udvikling i gang, hvad angår trends og indkøb af tøj – også i blogverdenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Hannah :)

   Sejt! Det er da egentlig ret godt gået. Tror det kræver, at man simpelthen ændrer sit forhold til tøj og hvor afhængig man egentlig er af det. Og det lyder det jo til, du har kunnet gøre.

   Jeg tror, bloggere og influencers både er med til at sætte en dagsorden men også samtidig afspejler de overordnede samfundsstrømninger og -tendenser. Så derfor tror jeg, det er helt naturligt, at tøj og mode er begyndt at fylde mindre eller i hvert fald blive omtalt på en anden måde end tidligere. Generelt er det spændende at se, hvordan modebranchen kommer til at tackle, at forbrugerne begynder at købe færre produkter. Det kræver i hvert fald noget af en omstilling og kommer sikkert til at føre nogle lukninger af brands med sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Sydney