Shop bæredygtig highstreet – Sidsel & Lasse
By the way #65

Shop bæredygtig highstreet

Et sted, man kan gøre en ret stor klimamæssig forskel er i sit tøjforbrug. Det er selvfølgelig mest bæredygtigt slet ikke at købe nyt tøj, men det er nok de færreste, der på nuværende tidspunkt er klar til helt at holde op med at købe tøj. Selvfølgelig kan man også købe genbrug, hvis man gerne vil være mere bevidst omkring mindske påvirkningen på klimaet.

Står du alligevel og mangler nyt tøj – f.eks. nyt badetøj til sommeren eller en ny skjorte til brylluppet, du skal til – er der efterhånden flere og flere valgmuligheder for at træffe et mere bæredygtigt valg – også hos highstreet-kæderne. Og ja, der er rigtig lang vej igen – både for highstreet-kæderne og tøjbranchen generelt. Men når nu der så småt kommer flere gode takter fra selv de store kæder, synes vi, det er værd at sætte lidt fokus på det. I fremtiden kunne man jo håbe, at det bæredygtige tøj ikke “kun” kommer som småkollektioner hist og her, men faktisk udgør størstedelen eller det hele af udvalget hos de forskellige brands. Det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, men ved at vælge de bæredygtige kollektioner kan vi måske være med til at vise tøjbranchen, at det godt kan betale sig at investere i den bæredygtige produktion.

Herunder har vi samlet nogle bud på bæredygtige styles fra et par af highstreet-kæderne, som er at finde online lige nu:

Shop tøj i 100% genbrugt materiale fra Weekday – til kvinder her og til mænd her

Shop badetøj i 69-100% genbrugt materiale fra Weekday – til kvinder her og til mænd her

 

Shop den bæredygtige H&M Conscious-kollektion – til kvinder her og til mænd her

Se også den bæredygtige H&M Conscious Exclusive-kollektion – til kvinder her

 

Shop den bæredygtige Yoga-kollektion fra ARKET i genbrugt polyamid og polyester – til kvinder her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #65