By the way #66 – Sidsel & Lasse
Påskelykke

By the way #66

Lasse får sig et påskedyp i Havnebadet

By the way:

  • Shit, hvor er det svært at undgå GoT-spoilers allerede på dagen, hvor afsnittet frigives! Vi var nødt til at vente helt til tirsdag aften med at se første afsnit af sidste sæson, da vi havde planer mandag aften. Det kan jo næsten ikke lade sig gøre at være på internettet uden at man skal slalom-klikke udenom artikler med diverse spekulationer og spoilers.
  • Man kan synes, hvad man vil om Baz Luhrmanns Romeo + Juliet (Lasse elsker den), men soundtracket! Det er faktisk ret genialt. Det gik tredobbelt platin i USA i 1996, så det er ikke fordi, det er en skjult perle som sådan. Men hvis du lige havde glemt det, så giv det et lyt – og husk at høre ‘Exit music for a film’ med Radiohead bagefter, den var nemlig ikke med på den oprindelige soundtrack-CD.
  • Hjemmedyrkede tomater er ét af projekterne, der skal vækkes til live på terrassen i år, har Sidsel bestemt. Der var store glædesudbrud, da de første, små stiklinger tittede op af jorden – lad os håbe, der kommer nogle lækre, spislige tomater ud af indsatsen :)
  • Forældre på Facebook – det er altså noget, der kan give gode grin! “Din drømmebil skal starte med forbogstavet i dit fornavn. Hvilken bil bliver det?” stod der på et billede på Facebook, hvor intet mindre end 12.000 havde kommenteret (blandt andre et par fædre blandt vores Facebook-venner). Hvorfor kommenterer de? Hvem regner de med, skal læse svaret? Hvad er formålet i det hele taget med det opslag? Vi kan afsløre, at Bjarne og Rune gerne vil have henholdsvis en Bugatti og en Renault, haha.
  • Har I været forbi Krydsfelt Genbrug i Nørre Allé 30 i Aarhus? De har faktisk nogle seje ting og priserne er utroligt rimelige. De har også fået et smart samarbejde med Flagstang Markeder – hvis man som stadeholder har noget, man ikke har fået solgt og ikke vil have med hjem igen, kan man aflevere det til Ungdommens Røde Kors, som står bag genbrugsbutikken og så smider de det til salg i deres butik. Det er da smart!
  • Kan I li’ vores nye design på bloggen? (I må ikke svare nej, for så har vores mange Photoshop-relaterede diskussioner været til ingen verdens nytte!). Hvis I læser fra mobilen, har I nok ikke set meget andet end en ny header, men på desktop er der lidt flere ændringer at spotte ;)
  • Vejret har jo været fabelagtigt her i påsken. For os er de første forårsstråler lig med is på terrassen. Helst dette smagsvidunder fra Frisko.
  • Frederiksbjerg er blevet en kiosk rigere, nemlig Nabo Kiosk, som et par af vores bekendte står bag. Nabo er en kombineret kaffebar, ølstue, kiosk.. lidt af hvert, faktisk! Man skal både kunne låne en kop sukker eller en skruetrækker, købe en pakke chokoladekiks eller slå sig ned med en americano. Vi synes, det lyder som et dejligt koncept :)
  • Prøv at sige “Jordskokke-suppe-shot” – det er ret svært, ik’? Det fandt vi ud af efter et nyligt restaurantbesøg, haha. Og hvis det ikke er svært nok, så prøv den udvidede “Så det godt! Gå amok i jordskokke-suppe-shot short cut”. Ja, det giver ingen mening, men det var den remse, vi fandt på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskelykke