By the way #68 – Sidsel & Lasse
Status på influencer-land #3

By the way #68

Vi var inviteret af Birks Køkken til surdejsbrødkursus, hvor vi også fik en lækker aftensmad med vores eget surdejsbrød til – mere om det senere!

By the way:

 • Tak fordi I er så søde til at kommentere her på bloggen! Det skal I vide, at vi virkelig værdsætter. Uden jeres kommentarer ville det ikke være halvt så sjovt at være blogger :)
 • Har I egentlig lyst til at få flere shopping tips? Altså indlæg med collager med tøj, sko og så videre? Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt det er noget, I bliver inspireret af. Eventuelt vil vi gerne lægge en bæredygtig vinkel på det, men det skal selvfølgelig også være noget, I føler, I kan bruge til noget.
 • Nok er der udskrevet Folketingsvalg, men vi skal jo også stemme til Europa-Parlamentsvalget inden da. Er du i tvivl om, hvad det helt præcist handler om, har DR lavet et glimrende oprids – du kan også tage deres EP-valg-test og se, hvilke kandidater og partier, du er mest enig med.
 • Er det kun Android-telefoner, der, når de installere systemopdateringer om natten, ikke tænder af sig selv igen og dermed misser den alarm, der skulle vække en morgenen? Hilsen ham, der kom lige lidt for sent ud af sengen onsdag morgen.
 • Please, please, please kære vejrguder – lad det blive godt vejr på vores 2 x 30-års fødselsdag! Vi kan simpelthen ikke overskue, hvis det skal være koldt og/eller vådt den lørdag (sidst i maj). Eller er det for meget at be’ om, når nu vi havde så lækkert vejr på vores bryllupsdag?
 • Natten til mandag blev vi begge syge på samme tid! Det er virkelig længe siden, det er sket (hvis det da nogensinde er sket?). Man glemmer helt, hvor panisk man kan blive, når den, der plejer at hjælpe under sygdommen selv er lige så syg! Lad det ikke ske igen foreløbigt, tak (udover tømmermænd, det kan vi vist ikke undgå til sommerens festivaler, bryllupper mm.) ;)
 • Vi kan slet, slet ikke vente med at se, hvordan sidste sæson af Game of Thrones ender. Det kan næsten kun blive en skuffelse efter alt den opbygning og spænding. Vi håber på en måde, at den slutter lidt ubarmhjertigt og GoT-agtigt med et kæmpe chok til alle! Hvad håber I, den ender med?
 • Vi er, som I nok også har læst i andre indlæg, trofaste seere af I hus til halsen på DR og plejer altid at se det sammen. MEN. Nu har Sidsel begået helligbrøde og set hele to afsnit ALENE. Det har totalt ødelagt vores tv-sync og der hersker nu kaos på den front.
 • Valgkampen er knapt nok gået i gang, og vi er allerede ved at være trætte af det. Kan vi ikke bare få det overstået? Hvor er det ærgerligt, at man skal ha’ det sådan om noget så vigtigt som politik.
 • Vidste I, at Lasse har skiftet jobtitel hos Bloggers Delight? I stedet for at være Account Manager (sælger) og Community Manager (snakke med bloggere), er han nu PR & Influencer Manager – det vil sige, at han stadig snakker med bloggere, men i stedet for at sælge står han nu for alt PR og sociale medier hos Bloggers Delight :)

4 kommentarer

 • Ida

  Helt enig. Jeg ORKER ikke at høre mere på de evigt forargede levebrødspolitikere, der lover det ene og det andet lovindgreb mod den ene eller anden befolkningsgruppe. De skulle tage sig at få et job i stedet 🤦‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er i hvert fald svært at gennemskue, hvad der er reelle løfter og hvad der er varm valgluft. Har faktisk ikke set nogen debatter eller partilederrunder på tv endnu. Har ikke haft mentalt overskud, haha. Men måske jeg skulle ta’ at se bare lidt af det, før jeg erklærer, at jeg ikke orker at se det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Elsker jeres indslag om tøj. Kigger jævnligt efter dem for at blive inspireret og opdateret.
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Fedt, Lasse! Så skal vi nok blive lidt ved ;) Om ikke andet, så for din skyld, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på influencer-land #3