By the way #70 – Sidsel & Lasse
Guide: Vintage- og genbrugsbutikker i Aarhus

By the way #70

Vi har fået en europalle, den skal blive til et bord. Kæmpe teaser, we know.

By the way:

 • Vi er gået i gang med at se serien Killing Eve på HBO og undervejs i serien kunne Lasse brillere med både at genkende mærket på en 3.1 Philip Lim damefrakke i hovedpersonens garderobe OG navngive samtlige pistol- og riffelmodeller i serien. Det må da være de færreste mænd, der kan begge dele!
 • Vidste I, at regeringen har en Instagram-profil? Med hele 800 følgere. Den er såmænd ganske fin, måske en smule akavet til tider, men points for trying! Faktisk har de fleste danske partier også en Instagram-profil.. at dømme ud fra antallet af memes hos Det Konservative Folkeparti lader det til, at de forsøger at få fat i de unge vælgere.
 • Efter at have fået tarteletter med asparges til aftensmad kan vi konkludere, at vi begge hører til den halvdel af befolkningen, der kan lugte på tis, når man har spist asparges. Så ved I det.
 • Vi er stadig helt hooked på “Chernobyl”-miniserien. En virkelig flot og forfærdelig beretning om atomreaktorulykken i 1986. Hold op, hvor er det nogle grusomme ting, de stakkels mennesker, der kom lidt for tæt på strålingen, blev udsat for. Serien er faktisk så grum, at vi er nødt til at se noget mere opløftende bagefter, så strålingsofre ikke er det sidste, der sidder på nethinden, inden vi skal sove.
 • Vi er ved at bygge et europalle-bord til vores terrasse. Eller, vi har europallen og mangler at sætte nogle ben på, slibe træet med noget sandpapir og måske give det en farve. Vi håber, det ikke kommer til at se alt for hjemmegjort ud.
 • Vi er ret vilde med Frank Hvams video med opfordring om at stemme til EP-valget. Det er generelt en sjov og interessant tendens, at især komikere får en mere og mere markant stemme og plads i den offentlige debat, når det kommer til politik.
 • Er det kun Lasse, eller er der også andre, der oplever, at der pludselig dukker videoer og billeder med lorteindsmurte babyer op i feedet på Facebook?! På det seneste har Lasse (ufrivilligt) set 3-4 forskellige videoer af børn, der laver nr. 2 (fordi nogen har tagget deres venner i kommentarerne til videoen). Burde den slags ligge på Facebook? Eller burde man ikke som minimum markere det som stødende indhold? Det er jo sygt klammo.
 • Vi er helt kede af, at vi bor i den anden ende af byen i forhold til hyggelige Nabo Kiosk, som er åbnet på Frederiksbjerg i Aarhus. Vi fik endelig tid til at kigge forbi i søndags, og vi må sige, at de virkelig har ramt et hyggeligt koncept, hvor man f.eks. kan låne en kop sukker eller en hammer, hvis man lige står og mangler det. Og så har de selvfølgelig også god kaffe, toast samt deres egen øl og gin. Sejt!
 • Siden Lasse købte et par dad shoes i form af et par brugte Asics løbesko har Sidsel været på udkig efter et lignende par. Og minsandten om hun ikke var heldig at finde et par på søndagsmarkedet på Ingerslevs Boulevard til – hold nu fast – 15 kroner! En tur i vaskemaskinen og så er de klar til sommeren :)
 • Efter at have set Gennem Grønland – med Nikolaj Coster-Waldau (et rigtig glimrende og hyggeligt program i øvrigt), var vi nødt til at se, hvor højt, vi hver især kunne sparke. I afsnit tre ser man nemlig nogle grønlændere træne til Inuit Games, hvor én af disciplinerne er en slags højdespark. Vi kunne faktisk ramme en køkkenrulle hele to meter oppe i luften! Det var vi ret overraskede over, haha.
 • Har I set, at der er kø på Mount Everest? Det lyder jo helt tosset, men der er simpelthen kommet trængsel på verdens top!

10 kommentarer

 • Nej, nej jeg har også en mand der kan spottet mærker når jeg viser noget fra et magasin eller på insta. På trods af han ikke på nogen måder ved noget om emmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, jamen det er da sejt! Men kan han så også spotte våben-typer? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg så Killing Eve sidste sommer, men har stadig sæson 2 til gode. Utroligt så muntert, mord kan gøres, og hvem andre end Kim Bodnia skulle have rollen som Konstantin? Haha.
  Chernobyl er også på min HBO-liste, så jeg kan mærke, jeg går en god seriesæson imøde henover sommeren 😉
  Har I set The Act om Gypsy og moren Dee Dee? Den kan også anbefales, selvom den virkelig gør én forarget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja det er virkelig en spøjs serie! Sjældent har man set en serie om en lejemorder med en mere sjov og humoristisk stemning! Chernobyl er så meget et must see – også bare hvis man er interesseret i at vide lidt mere om selve ulykken! Vi så faktisk en dokumentar om sagen for et års tid siden, så vi har måske “fået nok” af at se og høre om det, hehe. Men den skulle også være god, har vi hørt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Ej hvor skægt – er også lige begyndt på både Chernobyl og Killing Eve og er meget begejstret for dem begge! Især Chernobyl, puha, hvor var særligt de to første afsnit vanvittigt uhyggelige. På den ægte uhyggelige måde, fordi det jo faktisk er virkelighed. Jeg har læst, at flere overlevere/folk, der har haft ulykken tæt inde på livet, er imponerede over, hvor godt produktionen har ramt de faktiske forhold dengang. Den er virkelig velproduceret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det er næsten som at se en gyserfilm, når man ser de to første afsnit… så skræmmende! Men ja, også vanvittigt godt produceret serie. Vi er fans! Selvom historien selvfølgelig er forfærdelig :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Min kæreste og jeg startede på Chernobyl igår – den var godt nok skræmmende! Men fascinerende også. Jeg glæder mig allerede til, at vi får tid til at se afsnit to :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Skræmmende og fascinerende er lige præcis, hvad den er! Og vildt at tænke på, at det alligevel er så relativt ny en begivenhed i verdenshistorien. Jeg blev født 2 år senere! Det er ikke til at forstå.. :o

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt koncept! Minder mig om kioskejer i indre Paris, der forbarmede sig over to skidefulde, vintørstige danskere (mig og Skægaben) på drukjagt efter tur på bar, og hev sgu vinflasken op ved disken, da vi ingen optrækker havde på hotelværelset. Skruelåg var ikké en ting åbenbart. Skidefin fyr 🏆😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej hvor genialt! Det er sådan nogle små hverdagsting, der giver et eller andet særligt :D Det skaber tillid mellem mennesker og spreder glæde.. det kan man da kun ønske sig mere af!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Vintage- og genbrugsbutikker i Aarhus