Danmarks Grimmeste 30 års #1 – Sidsel & Lasse
Aktiehandel for begyndere #1

Danmarks Grimmeste 30 års #1

I lørdags løb vores fælles runde fødselsdagsfest af stablen i det hyggelige skovområde tilknyttet GrimFest. Selve festivalen har eksisteret siden 2004 og kalder sig Danmarks hyggeligste havefest, da koncerterne afholdes i den have, der er tilknyttet Grimhøjgård. På gården bor Aage med sin familie, og det var gennem dem, vi lejede vores setup. Hverken Lasse eller jeg har haft mulighed for at deltage på festivalen før, men da vi fik tilsendt billeder af pladsen tilbage i februar var vi solgt! Omgivelserne minder om en mini-udgave af Skanderborg Festival og passer perfekt til en stor fødselsdagsfest (eller fx et lowkey bryllup..). Øverst i skovbrynet ligger KostBar og en tilhørende terrasse, og det var primært her, vi opholdte os på dagen.

Vi bookede festen imens vi stadig var på bryllupsrejse, og det hele skete egentlig ret spontant! Oprindeligt ville vi have fundet et forsamlingshuslokale, stillet alkoholresterne fra brylluppet frem og lavet en gryde chili con carne – meget stille og roligt. Men vi er så glade for, at vi valgte at gøre lidt mere ud af løsningen. Atmosfæren var så god, skoven var flot, og det hele blev kun mere hyggeligt, da mørket faldt på. Eneste finger, vi havde at sætte på festen, var vejret. Man kan bare ikke stole på den danske sommer! Solen skinnede ellers hele lørdagen, men fra kl. 17 blev det overskyet og blæsten tog til. Så typisk! Heldigvis havde vi masser af fleecetæpper og tre terrassevarmere. De første par timer hvor vi alle sad og spiste var faktisk de “værste”. Efterhånden som der kom gang i dansegulvet og baren fandt de fleste varmen :) Men det er selvfølgelig noget, man skal være obs på, når man vælger at holde en fest udendørs. Det bliver mere windbreaker og mindre laksko!

Vi deler lidt flere billeder fra aftenen og mere info om maden senere på ugen. Hvis I vil se flere glimt fra festen, kan I også kigge her, her og her :) Og vil I selv i kontakt med Aage angående en fest kan I sende en mail til aage@grimfest.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiehandel for begyndere #1