By the way #71 – Sidsel & Lasse
Sommerfavoritter til garderoben

By the way #71

To styks gamle, 30-årige bloggere!

By the way:

 • Har I set, at MTV til sommer lancerer en reboot af The Hills kaldet The Hills: New Beginnings? Det er 00’er-nostalgi for alle pengene!
 • Det er ret genialt, at Pia Kjærsgaard fik sagt den replik med “klimatosser”. Optrinnet har nærmest samlet folk endnu mere i kampen for et bedre klima! Måske ikke helt den effekt, hun håbede, den udtalelse skulle ende med at få, haha.
 • Kan I gætte, hvad det næstmest læste blogindlæg i hele bloggens historie er? Det er nok ikke det, I tror, det er. Og det er et syv år gammelt indlæg, haha! I kan læse det her (Det mest læste er vores Aarhus-guide).
 • Begynder man at spilde mere på sig selv, når man er fyldt 30? Vi er på det seneste blevet utroligt gode til at hælde soya, kaffe, syltetøj og alt muligt andet godt på tøjet!
 • Vi skulle jo ha’ været på Heartland Festival, men desværre forstuvede Sidsel foden til vores 30-års fødselsdag i weekenden, og foden nåede simpelthen ikke at blive klar til tre dages festival. ØV! Vi satser stærkt på at den bliver klar til Northside.
 • I stedet for festival har vi blandt andet brugt weekenden på at samle en plantekasse, som Sidsel har plantet sine små tomatbørn i. Den står nu i den mest solrige lækrog på terrassen – kryds lige fingre for, at vi får hjemmedyrkede tomater denne sommer, ik’?
 • Det er fascinerende på et nærmest mode-antropologisk niveau at se streetstyle billeder hos Soundvenue fra Distortion. Moden hos den københavnske ungdom er en interessant blanding af trends fra 70erne, 80erne og 90erne tilsat et knips normcore og meget kort pandehår. Vi forestiller os, at de jyder, der tager til København for at deltage i Distortion, må få sig lidt af et mode-chok!
 • Byg-selv-manien har åbenbart ramt os denne uge. Vi har også tiltusket os en gammel europalle, som vi har planer om at lave om til et bord til terrassen. Vi håber virkelig ikke, det kommer til at se totalt kikset og hjemmelavet ud, haha.
 • Elektriske løbehjul. Vi kan ikke finde ud af, om de er gale eller geniale. Eller begge dele. Vi har ikke prøvet dem endnu, så det er måske også unfair at fælde dom over dem uden selv at ha’ stået på (kørt på?) et, men virker det ikke en smule sindssygt, at alle uden videre kan hoppe på et og drøne derudad? Vi føler, det burde kræve et introkursus!
 • Måske husker I Lasses indlæg om ikke at have et kørekort? Det var inspireret af en mail, Lasse fik fra en journalist fra TV2. Den henvendelse er nu blevet til en artikel, som hovedsagligt handler om den 42-årige, kørekortløse journalist, som selv skal prøve at tage kørekort. Samtidigt udforsker han, hvad det betyder for mænd ikke at have et kørekort, og der er også en kort video, hvor Lasse snakker lidt om sine oplevelser med det :)
 • For første gang nogensinde sagde Lasse i går ordene “Hvornår er det nu, Champions League starter i aften?”. Han har altid været notorisk ligeglad med al fodbold ud over landsholdsfodbold, men vi havde alligevel besluttet os for, at det kunne være meget sjovt at se CL-finalen, også fordi Sidsel jo har noget engelsk tilknytning.
 • Havrefras er en ting, vi for nyligt har genopdaget – det er jo et genialt morgenmadsprodukt! Altså, man bliver ikke super mæt af det, men den der knasende og luftige havrepude med mælk på, det kan nu et eller andet. Hvad var jeres yndlings morgenmadsprodukt, da I var børn?
 • I sidste By the way linkede vi til den bolig, vi bød på inden vi købte Marmeladefabrikken. En anden bolig, vi har luret på, er denne. Mest fordi Stationsgade virkelig er en drømmebeliggenhed! Vi kunne så godt se os selv slentre ned ad Badevej hver morgen i vores morgenkåber og starte dagen med en dukkert! :)

12 kommentarer

 • Annie

  “Lasse taler udmærket dansk. Jeg spurgte to gange. Men jeg kan ikke fortælle dig, hvad hans arbejde går ud på.”

  Haha, grinede så meget af den artikel fra TV2 :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Ja, det der blogger og influencer-halløj er vist ikke lige let for alle at gennemskue :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En ting er moden på Distortion, men synes også navnene når et helt nyt level. Jeg er meget fascineret af det hele (og føler mig i øvrigt lige lovlig gammel).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Altså du mener folks navne? Cajsa, Rosaura, Maximilian og så videre? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis! Synes også Jeuru, Gio Armani og Lotta Levanti er geniale. Jeg skal da i hvert fald lige genoverveje mine åbenbart ret uoriginale potentielle babynavne..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, helt sikkert! Tænker måske også der kunne være nogle ikke-etnisk-danske forældre inde over nogle af de navne, hvorfor vi måske synes de er lidt aparte ;) Men altså Gio Armani, det er sgu et power-navn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er fantastisk med noget mangfoldighed til inspiration og horisontudvidelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Helt bestemt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej igen, ja, det var nok en nederen kommentar til hus ved vandet, sorry, men vil bare så gerne gøre unge huskøbere opmærksomme på problematiske stoffer i ældre boligmasse – så de kan træffe sikre valg, når de køber og renoverer den slags. Bedste hilsner, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :) Det er skam helt i orden, kan du tro. Og det er da også en meget nobel sag, så det er bestemt sødt af dig at pointere det. Det er selvfølgelig vigtigt at undersøge sådanne ting, inden man lige investerer i et hus til seks en halv million :D God mandag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sidsel og Lasse, jeg tror det var godt I ikke satsede på Stationsgade-huset. Det tag ligner er gammelt asbesttag, med alle de problemer og forbehold man skal forvente i den forbindelse. Man skal i det hele taget se sig godt for når man investerer i ældre boligmasse eller renoveret ældre boligmasse. Få fagfolk til at tjekke materialer før køb eller i hvert fald før renovering. Hilsner, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :) Okay, det havde vi faktisk ikke lige spottet! Men det var nok også mest en lille drøm om et hus tæt ved vandet i Risskov, der fangede interessen, for vi har ikke helt finanserne til sådan et hus (endnu) ;) Men tak for tippet! God søndag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfavoritter til garderoben