By the way #73 – Sidsel & Lasse
5 nemme og sunde hverdagsretter

By the way #73

Der er ret flot og hyggeligt nede ved AARhus og de nye badehuse på Aarhus Ø!

By the way:

 • Det er jo egentlig vildt, at nogle mennesker kan dø af at spise en peanut!? Altså, hvordan kom naturen/evolutionen lige frem til det twist? “Hey, lad os lave et ganske almindeligt menneske. Ej, det er lidt for kedeligt. Skal vi ikke gøre det sådan, at vedkommende dør af at spise den her super let tilgængelige nød?”. Damn you, nature!
 • Vi har begge slettet vores Snapchat-konti, hvilket vi en lille smule fortryder nu, efter de sjove “mande”- og “kvinde”-filtre dukkede op. Vi fik dog mulighed for at prøve dem på Sidsels lillesøsters telefon i weekenden, og hallo, det er jo så sjovt! Lasse ligner enten sin mor eller en underlig douchebag-udgave af Peter Gantzler, haha! Sidsel derimod ligner enten en Disney-prins eller en meget dullet blondine-babe.
 • I var en del, der for noget tid siden spurgte, hvor man kunne se den nyeste sæson af “29” (31) – den med Julie og Jesper – og nu er den altså blevet lagt på Youtube HER, hvor man kan se alle tre sæsoner gratis.
 • For omkring 10-12 år siden, da vi var nogle af de yngre gæster til f.eks. en konfirmation, kunne vi høre de lidt ældre i selskabet, som var i 30’erne, snakke om barnevogne, F2-lån, stabilgrus og institutionspladser. Dengang syntes vi, det lød så røvsygt! Men nu er vi selv dem, der står og snakker med vores 30-årige venner om præcis de ting og synes, det er de mest interessante samtaleemner nogensinde. Funny how that works.
 • Sidsel er helt forgabt i en svensk restaurant, der hedder Garba. Maden, de laver, er så smuk og simpel. Følg med her, hvis I vil have inspiration til lækre smagskombinationer.
 • Har I (jer, der er fra Aarhus) været ude og kigge nærmere på AARhus, der bliver bygget ude på Aarhus Ø? Vi var derude for at snuse lidt rundt for nogle dage siden, og vi må sige, at det vokser på os. Ikke at vi skal flytte derud, men det er sgu ret sejt. Især de små badehuse – både de indbyggede og de fritstående – er jo SÅ hyggelige! De fritstående badehuse bliver solgt til folk, som binder sig til at afholde mindst 10 offentlige begivenheder om året, der skal finde sted i deres badehus. Prisen for at købe badehuset afhænger så af, hvor god ens idé er. Det er da ret sjovt. De indbyggede badehuse ser også ret lækre ud, selvom vi måske ikke ligefrem står med 1,3 – 1,7 millioner til overs på kontoen til at købe sådan et ;)
 • På én af flyveturene på bryllupsrejsen så vi begge den nervepirrende dokumentar Free Solo om den dumdristige solo-klatrer Alex Honnold. Nu er den kommet online hos DR, og vi kan varmt anbefale jer at se den!
 • Den nyeste musikvideo fra Taylor Swift har fået en del opmærksomhed for sit stærke udtryk og mange features fra kendte ansigter fra LGBT-miljøet. Den har dog også fået en del kritik  – blandt andet beskyldes den for at være et rip-off af en Beyonce-video, at den bruger queer bating for at opnå succes og at den fejlagtigt fremstiller “fjenden” som det hvide, fattige USA frem for regeringens høje herrer i jakkesæt. @Diet_prada (som I burde følge) har lavet en lille opsummering. Hvad synes I? Er der noget om snakken? Eller skal folk bare calm down?
 • Efter vores indlæg med navne, vores børn ikke skulle ha’, blev vi overraskede over at finde ud af, at rigtig mange ikke ved, hvad en Maggi-terning er! Kort fortalt er det en boullionterning fra fødevareproducenten Maggi. Derudover er navnet blevet et udtryk for, når noget er et sammenkog eller koncentrat af noget. F.eks. “Instagram er en maggiterning over højdepunkter i mit liv”. Så ved I det.
 • Vores lille jordbærplante er blevet spist af! Vores have er fuld af fugle, og der var altså én eller flere af dem, der ikke kunne dy sig og har spist et par af vores flotte, modne jordbær! Skandale! Nu har vi rykket altankassen tættere på vinduet og dækket den til med plastik, så håber vi, de holder sig væk. Dumme fugle.
 • På uforklarlig vis har Lasse fået lokket Sidsel til at se 2. verdenskrigsserien Band of Brothers på HBO. Normalt er det ikke den type serie, der er Sidsels foretrukne, men trods lidt skepsis i de første par afsnit er hun faktisk blevet overbevist om, at det er en god serie (selvom den godt kan være liiidt amerikansk til tider). Den har så også vundet 1 Golden Globe og 6 Emmys og har en rating på 9,5 på IMDB – så noget må den jo kunne ;)

4 kommentarer

 • Mette

  Hej Sidsel og Lasse, jeg ville gerne købe sådan et badehus, men hvis det kræver ti årlige arrangementer, så skal man vist have kreative lejere. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja man skal være ganske kreativ! Og så koster de efter sigende også op mod over 2 millioner, så man skal vist ikke kun være kreativ men også ganske velbemidlet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker Band og Brothers. Har set den pinligt mange gange, og det er heller ikke den typiske genre for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Den er bare mega god! Det er tredje gang, jeg ser den, haha. Det er virkelig et fedt ekstra lag, at det er rigtige mennesker, der har været med i krigen, som også bliver interviewet i starten af hvert afsnit. Det giver mere dybde til serien, synes jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 nemme og sunde hverdagsretter