10 gode udsalgskøb – Sidsel & Lasse
By the way #74

10 gode udsalgskøb

Det gode udsalgskøb er ikke (nødvendigvis) det billigste – det er selvfølgelig fedt at gøre en god handel, men det er også virkelig vigtigt, at du får købt noget, der passer, og som du rent faktisk kommer til at bruge. Risikoen for at falde i er stor, når der er udsalg og alle de (lidt for) trend-prægede ting bliver sat langt ned. Derfor er vores anbefaling nummer ét, at du køber nogle klassiske items, som du selv tænker, kan gøre ophold i din garderobe en del længere tid en blot én sæson. Det smarte ved udsalg er jo netop, at du kan få de ting, du har brug for, til en god pris. Så sørg nu for at overveje, om du køber et stykke tøj fordi du har brug for det og ikke fordi, det er billigt!

Herunder har vi samlet nogle gode bud (synes vi selv) på basisvarer, der nemt kan overleve mange sæsoner i klædeskabet. Vi lavede faktisk for et par år siden en guide til udsalgsshopping, som er mindst lige så relevant i dag, tjek den ud :)

H&M nederdel til 299.- | &Other Stories sweater til 297.- | Weekday jeans til 180.- | Arket solbriller til 375.- | Arket BH til 45.-

NN07 jeans til 750.- | Arket strik til 295.- | H&M sko til 179.- | Weekday t-shirt til 100.- | Arket pung til 245.-

2 kommentarer

 • Min egen ‘strategi’, når det kommer til udsalg, er altid først at tjekke mine gemte ønskelister på diverse webshops igennem for at se, om noget af det er røget med på udsalg. Og ellers tjekke, hvad jeg mangler i garderoben og søge efter det. Eller f.eks. da jeg var gravid med min datter, søgte jeg mod udsalg efter ventetøj :D På den måde undgår jeg for så vidt muligt at falde i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er også en virkelig god strategi, Satina! :) Så kan man næsten ikke blive mere sikker på, at man køber et stykke tøj af de rigtige årsager :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #74