Marmeladefabrikken: 2,5 år senere #1 – Sidsel & Lasse
10 gode udsalgskøb

Marmeladefabrikken: 2,5 år senere #1

I april 2017 fik vi nøglerne til vores lejlighed, som straks blev døbt ‘Marmeladefabrikken‘ (fordi det indtil en gang i 80’erne var en marmeladefabrik, sjovt nok) – og så skulle vi ellers påbegynde det, der skulle blive et relativt omfattende renoverings- og møbleringsprojekt. Som I kan se på nogle af før-billederne, var der en del ting, som skulle friskes op eller decideret skiftes ud. Udover det kom vi jo fra en lejlighed på 40 m2 til den nye lejlighed på 118 m2 og tog langt fra alle vores møbler med videre, så der skulle vi lige pludselig også til at finde ny sofa, skabe, reoler, stole, spisebord og alt muligt andet. I forhold til selve renoveringen har vi fået slebet gulve, malet hele lejligheden og dørene, lavet nyt køkken, lavet nyt bad, frisket terrassen op og fået nye gardiner. Her 2½ år senere er vi stadig ikke 100% færdige med selve indretningen. Vi vil hellere vente til det rigtige møbel eller den rigtige lampe dukker op, før vi køber, frem for at købe noget billigt, vi så skifter ud kort tid efter. Når det er sagt, har der selvfølgelig også været nogle nødvendige ting at skaffe, f.eks. ny seng eller lamper over spisebordet.

I dette og næste indlæg giver vi et lille indblik i, hvordan lejligheden så ud før, hvor langt vi er med den i dag og hvad vi har af ønsker for den i fremtiden. Det er efterhånden småting, vi mangler (f.eks. nye lamper i køkkenet og over spisebordet), men vi er selv ved at være ganske tilfredse med vores hjem. Det skulle vi også gerne være her efter to års arbejde på den, haha.

Læs også nogle af vores indlæg om de projekter, vi har lavet: Terrasse-makeover, indretning af det lille gæsteværelse, glimt fra renoveringen, store flyttedag.

Entréen før og efter

Stuen før

Stuen efter

Det lille gæsteværelse før og efter

Den ene ende af stuen i dag

Det store gæsteværelse før

Det store gæsteværelse efter

Detaljer fra vores soveværelse og stuen

Detaljer fra stuen

Vores soveværelse før og efter

Enden af stuen med spisebordet

Vores soveværelse

12 kommentarer

 • A-M

  Åh, Gud, hvor fint! 😍 Jeg bor selv i et gammelt hus (og har efter mange år stadig ikke fået det som vi vil have… 🤨) Hold da op hvor ser det lækkert ud med de bjælker og indretningen er jo spot on. I er så dygtige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind mange tak, A-M :) Vi kender alt for godt det der med bygge- og renoveringsprojekter, der trækker alt for langt ud! Det handler vist om at smede, mens jernet er varmt ;) Og ja, vi var også helt vilde med præcis bjælkerne, de er meget iøjnefaldende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor er det bare pænt! Især godt arbejde med lamperne – det er så svært med de lamper jo 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hehe, tak Mathilde! Og ja, det er helt klart også lamperne, der har voldt os flest hovedbrud.. der er SÅ mange forskellige, men virkelig også mange, vi ikke synes er særlig pæne :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Jeg strander der, hvor jeg faktisk ikke rigtig ved, hvad en pæn lampe er – synes at (næsten) alle er grimme 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, jeg er så meget med på, hvad du snakker om! Til sidst har man nærmest bare stirret sig blind på alle lamper, og så er de alle sammen grimme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hold da op, hvor har I bare gjort en kæmpe forskel. Jeg er så misundelig på de smukke bjælker i loftet! :-) Fuld forståeligt, at I er tilfredse med det nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Nanna! :) De bjælker var virkelig også én af de ting, der gjorde, at vi faldt for lejligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det kan godt være det bare er “maggiterning” om igen, men hvilken type indretning er “selveolivia sa indretning” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, Mathilde. Det er simpelthen én af de mere mærkelige slåfejl. Fatter ikke, at jeg har misset den :D Det er rettet nu ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hold da op, hvor går tiden stærkt! Jeg er virkelig misundelig på jeres indretningsevner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det må man sige! Vi kan næsten heller ikke fatte, at det allerede er over to år siden, vi fik nøglerne :O Og tak, det var da sødt sagt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode udsalgskøb