Nyt på væggene i Marmeladefabrikken + rabatkode – Sidsel & Lasse
Marmeladefabrikken: 2,5 år senere #2

Nyt på væggene i Marmeladefabrikken + rabatkode

Annonce for Desenio

Vi endte med at vælge Geometric Face No 1, MikadoRed Sky, Victorian Garden No 1 og nogle rigtig fine egerammer til plakaterne. Den skarpe læser har måske lagt mærke til, at vi har vendt et par af plakaterne på hovedet i forhold til den vej, de vender på webshoppen, haha. Lidt freestyle har aldrig skadet nogen ;)

Det er ikke helt let at vælge nye plakater til vores lejlighed, har vi erfaret. Det viser sig nemlig, at vi er ret kræsne, når det kommer til at vælge de motiver, der skal pryde væggene i Marmeladefabrikken. Måske er “kræsne” det forkerte ord, men sagen er i hvert fald den, at vi er meget bevidste om, hvad vi ikke vil ha’ hængende på væggene – heldigvis har vi nogenlunde samme smag, hvilket gjorde processen lidt lettere. Udvalget hos Desenio er ret stort, så vi havde rig mulighed for at scrolle en masse forskellige plakater igennem og håndplukke dem, der skulle på bruttolisten, inden vi traf det endelige valg. Nogle af de motiver, vi styrede uden om, var plakater med citater på og plakater med lidt fjollede motiver. Ikke at der ikke gerne må være lidt humor i vores indretning, men vi fortrækker, at den kommer fra et andet sted end vores plakater og malerier på væggene ;)

Vi var til gengæld glade for kategorierne illustrationer, grafisk og kunstplakater, der bød på en masse fine muligheder. Så var sidste opgave bare at finde tre plakater, der kunne hænge ved siden af hinanden og have en form for rød tråd uden at de skulle være helt ens. Det synes vi, vi lykkedes meget godt med. Vi snuppede også en enkelt vintage plakat med botanisk tema, som vi heller ikke helt kunne stå for. Rammerne var vi helt sikre på – vi har nemlig længe gerne ville introducere et par egerammer i lejligheden, som vi synes, kunne gå godt i spænd med den øvrige stil i vores indretning. Vi var faktisk overraskede over, hvor billige rammerne var, særligt taget i betragtning af den fine kvalitet, de viste sig at have, da vi fik dem med posten.

Som I nok har gættet, har vi selvfølgelig også en rabatkode til jer – koden “sidseloglasse” giver 25% på billeder mellem d. 2. og 5. august (koden inkluderer ikke rammer samt håndplukkede og personlige billeder).

På Instagram giver @desenio i øvrigt inspiration til, hvordan de forskellige plakater kan se ud i hjemmet, det er bestemt værd at tage et kig derind for lidt inspiration :)

4 kommentarer

 • Josephine

  wauw det bliver lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej. Jeg har lige forsøgt mig med rabatkode, men den virker ikke? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mia! Det beklager jeg! Har du husket at koden ikke inkluderer rammer samt håndplukkede-/samarbejde og personlige billeder? Måske kan det være derfor? Ellers vil jeg skrive til deres kundesupport, det tror jeg næsten er det hurtigste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmeladefabrikken: 2,5 år senere #2