5 ting, jeg aldrig lærer at sætte pris på – Sidsel & Lasse
Er det mest rigtigt at bo i storbyerne?

5 ting, jeg aldrig lærer at sætte pris på

To ting, jeg sætter rigtig meget pris på: Sidsel og solferie!

Med tiden har jeg opdaget, at jeg har nogle præferencer, der måske skiller sig en smule ud. Især i forhold til mænds “normale” præferencer. Er jeg helt galt på den med disse fem punkter, eller kan du følge mig i nogle af dem?

 1. Lakrids. Det har aldrig sagt mig det helt store. Især ikke, hvis det er blandet med chokolade. De to ting skal holdes adskilt, hvis det står til mig. Næ, vingummi, se dét er sagen!
 2. Skiferie. Det er koldt, det er relativt dyrt og der er stor risiko for at vende hjem med én eller flere brækkede knogler. What’s not to like?
 3. Fodbold. Indrømmet, jeg har aldrig været den store sportsnørd (hverken i forhold til at dyrke det eller være tilskuer til det). Men det er som om, fodbold bare er lidt sværere at få noget spændende ud af at betragte i forhold til andre sportsgrene. I kan nok tænke jer til, hvor meget mande-smalltalk, jeg går glip af på grund af den holdning.
 4. Snaps. Det smager dårligt hele året, så gud ske tak og lov for at man kun drikker det i jule(frokost)tiden. Skal det endelig være, foretrækker jeg helt klart noget med en smag og ikke bare en lunken omgang dild-akvavit, der skal overdøve smagen af billig karrysild.
 5. Opera. Jeg vil faktisk gerne kunne li’ det, det ville være ret finkulturelt af mig, men det bliver nok aldrig min kop te. Det bliver tit lidt for skabet, synes jeg. Og så hjælper det ikke, at jeg nærmest aldrig kan forstå, hvad der bliver sunget.

12 kommentarer

 • Jeg kan godt sætte pris på opera, men jeg skal ligesom være i humør til det, så at sige.
  Ellers er jeg helt med på dig i de øvrige 4 punkter!

  https://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Helt klart :D Men sådan kan jeg nok have det med meget musik, jeg skal lige være i humør til det. Tror bare sjældent/aldrig jeg er i humør til Opera, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Har du set en opera? Jeg kunne heller ikke finde på at sætte opera på anlægget eller se det i tv. Men min far er stor operaelsker og tager mig med. Sidst så vi La Boheme i Operaen – det var altså en vild oplevelse! Du burde næsten prøve det. Tag en af de “kendte” – og det står typisk oversat ovenover ligesom undertekster, så man kan følge med😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Lisbeth :) Jamen OKAY så, det kan da godt være, jeg skal prøve at give det en chance. Tror bare højst jeg kommer til at synes, at det er fint og ikke fantastisk. Lidt ligesom skiferie, haha. Men altså, man skal jo aldrig sige aldrig! Og hvis du synes, La Boheme var fantastisk, kan jeg vel også ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lau

  Helt enig i skiferietingen.. liiiige indtil jeg selv prøvede det. Elsker sol og syden, men halleluja hvor skiferie er vidunderligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er helt fair, Lau :D Jeg kunne sagtens forestille mig, at man bliver helt bidt af det. Jeg tror bare ikke, det sker for mig. Eller, det kunne det måske godt, tror bare aldrig jeg ville bruge pengene på skiferie frem for en ferie til et varmt og spændende land :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg kan følge dig med skiferie! Jeg har været på det to (!) gange. Og det siger mig intet.
  Da vi havde hørt op ned og en bakke to gange, spurgte jeg de andre, om det blot er det, man laver hele ferien? Det er det…
  nej, du! Giv mig sol, sommer og en masse kulturelle oplevelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, A! Faktisk godt at høre fra én, der HAR været på skiferie og stadig ikke synes, det er fedt. Jeg er også selv meget mere til sol, sommer og kultur. Men hvis man er til sne, ski og minusgrader, er det også helt fint med mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har du prøvet at være på skiferie?🙂 det er altså det fedeste på trods af risiko for brækkede lemmer🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nej, det har jeg ikke :D Så det er måske også lidt svært at sige, jeg ikke sætter pris på noget, jeg aldrig har prøvet. Tror desværre bare aldrig jeg kommer til at prioritere en skiferie over en ferie til et varmt sted, haha. Hvis jeg gerne vil ha’ det koldt, bliver jeg bare i DK over vinteren :P Men det er helt OK, at andre synes, det er det sjoveste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mest rigtigt at bo i storbyerne?