By the way #80 – Sidsel & Lasse
Billeddagbog: Italiensk bjergidyl i Pigna

By the way #80

Vi ELSKER morgener med god til tid at stene, høre Mads og Monopolet og drikke mange kopper kaffe.

By the way:

 • Hallo, hvor er det nye Lana del Rey-album egentlig godt! Vi ved godt, det måske ikke er så “nyt” mere, men vi har råhørt det, lige siden det udkom. Norman Fucking Rockwell – måske ét af de bedte LDR-albums?
 • Sidsel kom – helt tilfældigt – til at tage matchende undertøj på forleden, og vi blev begge opmærksomme på, hvor sjældent, det rent faktisk sker, haha. Og så var der ikke engang en anledning.
 • Lasse brugte forleden udtrykket “At stikke op for bollemælk” på kontoret forleden, hvilket ikke ligefrem var en vending, hans kollegaer havde hørt før. Ved I, hvad det betyder? Noget i retning af, at man kender sin værdi og værdien af sit arbejde og ikke udfører det for hvilken som helst betaling. I gamle dage var det en hård opgave at “stikke op” (flytte neg fra marken til en vogn) og det ville arbejderne ikke gøre alene for bollemælk (boller med varm mælk på) som betaling, da det var mere fysisk krævende end de andre opgaver, man kunne påtage sig. Så ved du det!
 • Husk at stemme på Byens Bedste i Aarhus 2019! Sidsel sidder igen i år i juryen og har været med til at udvælge dem, der skulle nomineret. Der er masser af gode steder nomineret, og vi er spændte på at se, hvem der løber med priserne her i 2019 :)
 • Vores nye guilty pleasure/tidsfordriv er at kigge på de overdrevet flotte boliger, der bliver postet billeder af på Boligas Instagram-profil. Helt seriøst, vi får boligmisundelse af at kigge på den profil! Samtidigt kan den dog inspirere til egen indretning. Virkelig en tidsrøver, den profil!
 • Meget apropos Lasses indlæg om at bo i byen (og dem, der vælger at flytte ud på en ø), har Sidsel, som er kærester med Lasses fætter, lavet en blog, der netop hedder Øliv. Den handler om Anders’ og Sidsels liv på Fanø, som de flyttede til fra intet mindre end Nørrebro. Virkelig interessant at få et indblik i det meget anderledes liv, de har nu :)
 • Interessant (eller hvad man skal kalde det) at se, at Forever21 er gået i betalingsstandsning. Vi kunne godt tænke, at den kæde nok kun er én af de første i en lang række af fast fashion kæder, der kommer til at dreje nøglen om de næste par år. Hvad tror I?
 • Nu har vi set flere artikler om ‘Joker’-filmen og at mange mener, at den kan komme til at blive skyld i vold, drab og opstandelse. Men helt ærligt. Hvis noget så harmløst som en film kan det, er det så ikke nærmere samfundet, der er noget galt med og ikke filmen? Vi kigger på jer, USA.
 • Uanset hvad man mener om regeringen og Mette Frederiksen, så kan man da næsten ikke andet end trække på smilebåndet over denne video, hvor Mette (og mange andre i folketingssalen) ikke kan holde latteren tilbage, når snakken falder på en flok cirkusdyr, staten har købt. Det er nu lidt hyggeligt at bo i et land, hvor politikerne – uanset deres ståsted – kan grine sammen.
 • Der er simpelthen blevet lavet et studie af brugen af vendingen “sådan der” (sån’ der), som især de yngre københavnere er rigtig glade for at bruge. Det er vist blevet det danske svar på det engelske ‘like’. Det skriver Politiken i dag.
 • For første gang i sit liv prøvede Lasse ikke at være hjemme på sin fødselsdag. Han blev fejret både før og efter, men på selve dagen var han i København på arbejde. Hvornår når man en alder, hvor fødselsdage ikke betyder så meget mere? Lasse mener ikke helt, han er nået dertil endnu, haha.
 • Vi er ret spændte på at se, hvem fra denne sæson af Gift ved første blik, der ender med at blive sammen, og hvem, der ender med at takke nej til at blive ved med at være gift. Vi kan godt regne ud, at Anders og Luna nok ikke forbliver gift, men ellers synes vi, her efter syvende afsnit, at det kan gå begge veje for mange af parrene. Hvem tror I mest på?

8 kommentarer

 • Pernille

  Så fint et skab! Kan det passe at det er fra Ikea? Kan I måske huske hvad modellen hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mange tak, Pernille :) Det er nemlig fra IKEA, ja. Man skulle tro, det hed “Bloggerskabet”, for vi er vist ikke de eneste bloggere, der har kastet vores kærlighed på det, hehe. Det er fra IKEAs Stockholm kollektion fra 2017.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg tror pt. kun på Anja og Dennis (og måske lidt Henriette og Claus). Løbet er for længst kørt for Maja og Frederik. Hun har brug for en ligeværdig partner. Christina og Michael skal lade være med at afbryde hinanden hele tiden… Det er simpelthen så uforskammet og det er klart, at der opstår misforståelser. Og det at hun gik sidste gang var simpelthen så dårlig stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mia :)

   Jeg tror på Anja og Dennis og på Claus og Henriette lige som dig. Jeg er nok egentlig også enig med dine andre forudsigelser, tror jeg. Jeg synes, Christina og Michael er lige gode om de problemer, de oplever. De er lidt for gode til at snakke og knapt så gode til at lytte. Synes det var lidt (tragi)komisk, at de tænkte, en omgang faldskærmsudspring kunne løse deres problemer. De skulle bare aldrig ha’ taget af sted til at starte med! Glæder mig til at se, hvad det hele ender med i aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mht til fast fashion så tror jeg der er lang vej endnu. Hele tankegangen om at købe 1 god ting frem for 3 tager tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det tager bestemt tid! Jeg tror dog, den lidt yngre generation er ved at ændre mønstre relativt hurtigt på den front. Men så er der jo selvfølgelig stadig alle de andre generationer, som måske ikke rykker helt så hurtigt :) Det bliver spændende at se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vedr. punkt 3, så jo – og nu har jeg den her på hjernen, som frasen unægteligt altid vil minde mig om : https://m.youtube.com/watch?v=TNI1YvP6oCQ 🕺🏻🎉.

  Men jeg får nu også konstant at vide, at jeg udtrykker mig som en på 82, så repræsentere næppe det gængse gennemsnit i kategorien😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Okay, fandme sejt at kunne referere til så gammel en Malk de Koijn-udgivelse. Jeg elsker at udtrykke mig som en gammel mand (fra tid til anden). Jeg synes, vi skal holde faste i nogle flere gamle ord og vendinger. Der er så meget sjovt, der ikke må gå tabt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog: Italiensk bjergidyl i Pigna